Başkan Pekel: Atatürk Gençliğine Güvenimiz Tam - Son Dakika
Güncel

Başkan Pekel: Atatürk Gençliğine Güvenimiz Tam

Başkan Pekel: Atatürk Gençliğine Güvenimiz Tam

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi Gençlik Birliği üyeleri, Balıkesir Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

10.10.2013 19:03  Güncelleme: 19:01

Gençlik Birliğini temsilen Özkan Cura ve Sema Çubukçu Başkanlığındaki bir grupla Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi Gençlik Birliği üyeleri, belediyenin çalışmalarında kendilerine yardımcı olması isteğini Başkan Pekel'e ilettiler.

Gençlerimizin çalışmalarını ve proje üretmelerini çok önemli gördüğünü dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, "Büyük ATATÜRK'ün Cumhuriyeti emanet ettiği Türk Gençliği en büyük güvencemizdir. Çağdaş uygarlık düzeyini gençlerimizin çabalarıyla yakalayacak, hatta önüne geçeceğiz. Gençlerimizin bu konudaki projelerine her zaman her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Çalışmalarıyla her zaman takdir ettiğimiz Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimizin Bandırma Şubesi'nden gelen siz sevgili gençlerimizin de her zaman yanındayız" dedi.

10 Kasım'da Anıtkabir'e gerçekleştirecekleri ziyaret için otobüse ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Gençlik Birliği üyelerinin bu isteğine Başkan Pekel olumlu yanıt verdi. Bu yaklaşımdan memnun kalan Gençler Sedat Pekel'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Pekel: Atatürk Gençliğine Güvenimiz Tam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement