Başkan Pınarbaşı Mahallelerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başkan Pınarbaşı Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Başkan Pınarbaşı Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor.

08.02.2018 12:33

Şanlıurfa'nın Birecik ilçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor. Halkın karşısına gönül rahatlığıyla çıktığını belirten Başkan Pınarbaşı, "Çünkü yapamayacağım işlerin sözünü vermedim, ne söz verdiysem yaptım, yapmaya devam ediyorum" dedi.

Faruk Pınarbaşı, düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Karşıyaka Mahallesi ile devam etti. İşçilerin yağmur suyu tahliye çalışmalarını da izleyerek onları motive eden, ikramlarda bulunan Pınarbaşı, "Allah güç kuvvet versin" dedi. Birim müdürleri ile birlikte Karşıyaka Mahallesine giden Pınarbaşı, seçilmiş belediye başkanı olarak sık sık vatandaşla bir araya gelmeye, sıkıntılarını dinleyip, çözüme kavuşturmaya özen gösterdiğine dikkat çekti. Vatandaşlardan gelen taleplere anında yanıt verdiklerini belirten Pınarbaşı, "Her gün farklı bir mahallede esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Hem onların sorunlarını dinleyip hem de bir ihtiyaçları var mı öğreniyoruz. Aynı zamanda belediyemizin yaptığı çalışmaları da denetliyoruz. Şehrimizin hangi mahallesinde neye ihtiyaç duyuluyor. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri neler. Bunları tespit edip, hizmet planlamasını ona göre yapıyoruz" dedi.

Pınarbaşı'nı karşılarında gören mahalle sakinleri de memnuniyetlerini dile getirdi. "Biz size gelecektik. Ancak siz bizden önce davrandınız" diyen vatandaşlar Pınarbaşı'na gösterdiği duyarlılık ve yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Pınarbaşı Mahallelerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement