Başkan Savaş Dernek Açılışını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş Dernek Açılışını Yaptı

Başkan Savaş Dernek Açılışını Yaptı

Başkan Savaş, Hatay Kıbrıs ve Kore Gaziler Derneği Kırıkhan Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

19.02.2013 11:53

Geçtiğimiz hafta sonu birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmaları çerçevesinde Kırıkhan İlçesi'ne ziyarette bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Kıbrıs ve Kore Gaziler Derneği Kırıkhan Şubesi'nin açılışına katıldı.

Açılış törenine Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'ın yanı sıra, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Hatay Kıbrıs ve Kore Gaziler Derneği Başkanı Behçet Narin, Derneğin Kırıkhan Şube Başkanı Adnan Nurlu, gazi ve malul aileler ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Hatay Kıbrıs ve Kore Gaziler Derneği Başkanı Behçet Narin, Kırıkhan ilçesi şube açılış töreninde yaptığı konuşmada, Hatay Kıbrıs ve Kore'de Savaşanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak Hatay'ın güzide bir parçası Kırıkhan'da birlikte olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, "Biz dernek olarak en azından, aynı kaderi paylaşan insanlarımızı birbiri ile kaynaştırmak ve bu özel günde bir çatı altında toplamak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Derneğimizin Kırıkhan şubesi açılışına iştirak eden ve bizleri yalnız bırakmayan başta Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'a, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman'a ve burada bulunan tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Derneğimizin Kırıkhan'da şube açmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş törende yaptığı konuşmada, şehit ve gazilerilerimizi her zaman rahmetle ve şükranla yad ettiklerini, şehit ve gazilerimizin vatandaşlarımızın yanında her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, "Onlara karşı duyulan sevgi, hürmet ve muhabbet çok farklıdır. Türk milletinin her ferdi yaşadığı hayatın geçmişte edinilen tecrübelerin bir sonucu olduğunu bilir. Bu bakış açısıyla gazilerinin ve şehitlerinin hatırasını ve minnetini canlı tutar. Onların yazdığı destanları gelecek nesillere aktarır. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu coğrafyadaki kardeşlik bağımız ve dayanışma ortamımız tüm dünyaya örnek olsun." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş Dernek Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement