Başkan Savaş Mazman Medya’nın Konuğu - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş Mazman Medya’nın Konuğu

Başkan Savaş Mazman Medya’nın Konuğu

Mazman Medya Show Grup Radyolarında yayınlanan Gazeteci Mithat Öztürk'ün sunduğu "Günışığı" adlı radyo Gündem programı, her zaman olduğu gibi yine gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

19.07.2011 20:54

Başta Hatay bölgesi olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında en çok aranılan ve dinlenilen radyo programı olma özelliğiyle binlerce dinleyiciye ulaşabiliyor. Günışığı radyo gündem programının 20 Temmuz 2011 Çarşamba günü saat 16.00'daki canlı yayın konuğu, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş.

Hatay'ın anavatan'a katılışının 72. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Antakya Festivali'ne söyleşi yaparak, Antakya'ya yaptığı hizmetler ve projelerini anlatacak. 20 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00'da Mithat Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Günışığı programıyla Show Radyo, Dost FM, 20 Temmuz Çarşamba günü (89.2 Akdeniz Radyo, 90.7 Dost Radyo ve 97.3 Süper Show Radyo) aynı anda ortak ve canlı yayın olarak dinlenilebilecektir. Soru ve görüşler, 0 326 214 37 37 no'lu telefondan iletebilecektir. Ayrıca program internet üzerinden, www.mazmanmedya.com web sitesinden dünyanın her yerinde dinlenebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş Mazman Medya’nın Konuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement