Başkan Yılmaz; "BU Er Meydanı Ordu'nun Vitrini…" - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz; "BU Er Meydanı Ordu'nun Vitrini…"

Başkan Yılmaz; "BU Er Meydanı Ordu\'nun Vitrini…"

Ordu'nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası'nda gerçekleştirilen tarihi 908. Perşembe Yaylası Şenlikleri kapsamında düzenlenen güreş müsabakalarında, Recep Kara başpehlivan oldu.

07.08.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şenliklere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, " Ordu'nun tarihi ve doğal güzelliklerini yanı sıra kültürel mirasını gelecek kuşaklara aktarmak için yoğun bir çalışma temposu sergiliyoruz. Bu er meydanı gibi birçok bölgeye ulaşılabilirliği kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

HER NOKTAYA ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 21, 22, 23.dönem Ordu Milletvekili Eyüp FATSA, 23.dönem Ordu Milletvekili Ayhan YILMAZ, 23.dönem Ordu Milletvekili Rıdvan YALÇIN, Aybastı Belediyesi Başkanı İzzet Gündoğar, Ordu Baro Başkanı Oktay ÇANAK, AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazlı Eren'in kalabalığı birlikte selamlaması ile başlayan 908. Tarihi Perşembe Yaylası Festivali'nde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Perşembe Yaylası'nda düzenlenen güreşlerin Kırkpınar'dan sonra ilk sırada yer aldığını hatırlatarak, "Bu er meydanı Kırkpınar'a gidecek pehlivanlarımız için çok güzel bir vitrin. Bu er meydanı Ordu'nun Vitrini. Biz bunun bilincinde olarak buraları düzenlemeye, ulaşımını kolaylaştırmaya var gücümüzle devam ediyoruz, edeceğiz" şeklinde konuştu.

ORDU'YU DÜNYA'YA TANITACAĞIZ...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yol ve içme suyu konusunda büyük hamleler yaptığını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "Hayata geçireceğimiz sıcak asfalt çalışmaları ile birlikte bu ilin her noktasına daha konforlu ulaşılabilirliği sağlayacağız. Ordu'yu dünyaya tanıtacak olan bu gibi etkinliklerin sonuna kadar destekçisiyiz. Büyükşehir Ordu, artık sosyal ve kültürel olarak ta büyüyecek" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Başkan Enver Yılmaz, festivale katılım gösteren herkesten Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

908. Tarihi Perşembe Yaylası Güreşleri, tarihi Kırkpınar Başpehlivanlarının çekişmesine sahne oldu. Kırkpınar'da 2004, 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez Başpehlivan olan Recep Kara ile 2009 ve 2010 yıllarının başpehlivanı Mehmet Yeşil, bu kez Perşembe Yaylası Şenlikleri Güreş Müsabakalarında karşılaştı. Yaklaşık bir saat süren müsabakada Recep Kara, rakibini tuşla mağlup ederek Başpehlivan oldu.

Recep Kara, 2011 yılında da Perşembe Yaylası Şenlikleri'nde düzenlenen güreş müsabakalarında başpehlivan olmuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz; 'BU Er Meydanı Ordu'nun Vitrini…' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement