Batman Belediye Başkanı, Öcalan Resmini 1000 Liraya Aldı - Son Dakika
Güncel

Batman Belediye Başkanı, Öcalan Resmini 1000 Liraya Aldı

Batman Belediye Başkanı, Öcalan Resmini 1000 Liraya Aldı

Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, Batman Cezaevi'nde yatan tutuklu ve hükümlülerin yaptığı resim sergisinde yer alan Abdullah Öcalan'ın resmini, 1000 TL'ye satın aldı.

08.02.2015 13:55  Güncelleme: 21:13

Batman Cezaevi'nde yatan tutuklu ve hükümlülerin yaptığı resim sergisinde yer alan Abdullah Öcalan'ın da resmedildiği tablo, Batman Belediye Başkanı DBP'li Sabri Özdemir tarafından, belediyesi meclis üyeleri adına 1000 liraya satın alındı.

GELİRİ ROJAVA'YA GİDECEK

Geliri Rojavaya bağışlanmak üzere, 'Direnişinizi ilmik ilmik örüp Sakineler'in ruhuyla Rojava'yı özgürleştirelim' sloganı ile hazırlanan resim sergisi, Yılmaz Güney Sineması sokağında açıldı. Serginin açılış kurdelesini Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir kesti.

SERGİYE BÜYÜK İLGİ

HDP İl Başkanı Mahmut Çiftçi, DBP İl Başkanı Mehmet Candemir ve bazı STK temsilcilerinin katıldığı sergiye, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Batman Belediyesi, Diyar-Tuhad-Der ile Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezi'nin destek verdi. Sergideki yağlı boya resimler, 100 ila 1000 lira arasında değişen fiyatlarla satıldı.

ÖCALAN RESMİNE 1000 LİRA

Sergide yer alan Abdullah Öcalan'ın da resmedildiği tablo, Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir tarafından, belediye meclis üyeleri adına 1000 liraya satın alındı.

300 farklı temanın işlendiği tabloların bulunduğu sergi, Paris'te öldürülen PKK'lı 3 kadının ölüm yıldönümüne denk gelmesi nediniyle bir hafta açık kalacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Belediye Başkanı, Öcalan Resmini 1000 Liraya Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • t.akduman: maymun resminin buparalara satılması iyi 80 19 Yanıtla
  • EREN: La hiç çöp resmine 1000 tl verirlir mi 38 27 Yanıtla
  • hasan t.: Şaka gibi daha neler göreceğiz . . . Milletin sabrı taşıyor vallahi herkes silahlanıp en sonunda bu PKK'lı kafirleri boğazlayacaklar . . . 25 26 Yanıtla
  • batmanlı çekdar: coook güzel foto 20. 000 tl deyer foto yapanın eline sağlik 22 26 Yanıtla
  • MURAT: TAVİZ ÜSTÜNE TAVİZ VERDİLER ŞURAYA BAK BELEDİYE BAŞKANI APO POSTERİ ALIYOR DEVLET DENEN BİRŞEY YOK ORTADA. 22 22 Yanıtla
  • T.A.K. HACK TİM: KISKANMAYIN LAN FAŞISTLER.TABI SIZINKINI SEVEN YOK SIZ DE HAKLISINIZ. 24 20 Yanıtla
  • KALPSİZ KURT: BEN EN ÇOK ŞAŞIRDIĞIM YER BATMAN /90 NI MÜSLÜMAN DEDİĞİMİZ YER HANIMLARI KARA ÇARŞAFLA GEZENLER BU ADAMAMI OY VERDİNİZ O KURANI AÇIN OKUYUN NE YAZIYOR KİME HIZMET EDENE OY VERDİNİZ YAZIKLAR OLSUN BATMANA O ORTANIN TEK MÜSLÜMAN YERİ İDİ 26 11 Yanıtla
  • bingöllü: kahrolsun pkk kahrolsun fasıst hdp ve bdp 17 16 Yanıtla
  • vatanım: babasının resmine vermez o parayı 20 11 Yanıtla
  • alaturka: helal başkan dar imkanlarla ancak bu kadar yapılır. halbuki ayakkabı kutularındaki paralar olsaydı rojava tam imar edilirdi bari 15 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement