Batman'da AK Parti Seçim Otobüsüne Silahlı Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batman'da AK Parti Seçim Otobüsüne Silahlı Saldırı

Batman\'da AK Parti Seçim Otobüsüne Silahlı Saldırı
25.05.2015 17:03  Güncelleme: 17:30

Batman'ın Gültepe Mahallesi'nden geçen AK Parti seçim otobüsüne, silahla ateş açıldı.

Batman'ın Gültepe Mahallesi'nden geçen Ak Parti seçim otobüsüne, silahla ateş açıldı. Saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, otobüsün camları hasar gördü. AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, "Bu saldırılar bizi yıldırmayacak" dedi.

Çarşamba günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun miting düzenleyeceği Batman'da, AK Parti seçim otobüsüne uzak mesafeden silahla bir el ateş açıldı. Camların zarar gördüğü saldırıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü, çevredeki mobese görüntülerini incelemeye aldı.

''BU SALDIRILAR BİZİ YILDIRMAYACAK''

Öğle saatlerinde Ümit Kızılay yönetimindeki seçim otobüsü seyir halindeyken, uzaktan bir el ateş açıldığını belirten AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, "Kurşun yan camlara isabet etmiş. Emniyet gerekli araştırmayı sürdürüyor. Bu saldırılar bizi yıldırmayacak. Seçim kampanyamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Çarşamba günü saat 14.00'te Batman'da olacak Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu için miting hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

''OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR''

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Diyaettin Uçar, saldırıya uğrayan araçta inceleme yaptı. AK Parti seçim otobüsüne kimin, ne amaçla, hangi silahla ateş ettiği konsunda herhangi bir bilgi verilmezken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'da AK Parti Seçim Otobüsüne Silahlı Saldırı - Son Dakika


Advertisement