Batman - Vali Deniz: Batman, Hendek Siyasetine Prim Vermedi - Son Dakika
Güncel

Batman - Vali Deniz: Batman, Hendek Siyasetine Prim Vermedi

Vali Deniz: Batman, hendek siyasetine prim vermediBATMAN Valisi Ahmet Deniz, Batman halkının hendek siyasetine prim vermediğini ifade ederek, "Bize öncelikle huzur lazım. Bir yerde huzur varsa, birlik ve beraberlik varsa, sorunlar çok daha hızlı çözülüyor.

10.03.2017 21:09

Vali Deniz: Batman, hendek siyasetine prim vermedi

BATMAN Valisi Ahmet Deniz, Batman halkının hendek siyasetine prim vermediğini ifade ederek, "Bize öncelikle huzur lazım. Bir yerde huzur varsa, birlik ve beraberlik varsa, sorunlar çok daha hızlı çözülüyor. Huzurun olduğu yerde yatırım oluyor, kalkınma, girişim ve değişim oluyor" dedi.

Vali Ahmet Deniz, bereberindeki Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkapan ile birlikte Sason İlçesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Sason Meydanında ilçe halkıyla görüşen Vali Deniz, buradaki konuşmasında birlik ve bareberlik mesajı verdi. Bir yerde huzur, birlik ve beraberlik varsa sorunlar çok daha hızlı çözüldüğünü anlatan Vali Deniz, 'Bize öncelikle huzur lazım. Bir yerde huzur varsa, birlik ve beraberlik varsa, sorunlar çok daha hızlı çözülüyor. Huzurun olduğu yerde yatırım oluyor, kalkınma, girişim ve değişim oluyor. Bütün bunlar yaşanıyor. Ama huzurun olmadığı yerde bunların hiçbiri ifade etmiyor. Yanı başımızdaki ülkelerin sorunlarını görüyoruz. Suriye'nin, Libya'nın durumu maalesef içler acısı. Çok şükür Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Batman'da da ilçelerimiz de de başta Sason ve Yücebağ beldesi sakinleri bayrağına, ülkesine sevdalı insanlardır. Dim dik ayaktalar, birlik ve beraberliklerine sahip çıkıyorlar. Hendek siyasetine ve çukur siyasetine prim vermeyerek, vatanperverliklerini gösteriyorlar. Güzel insanlara gayemiz hizmetin en iyisini sunmak. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın geleneğinden geliyoruz. Bize düşen görev vatandaşın huzurunu sağlamaktır. Bir tek silahlı terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Vatandaşın referandumda özgür iradesini sandığa yansıtması önemlidir. Tüm güvenlik tedbirlerini aldık" diye konuştu.

YÜCEBAĞ'A OKUL MÜJDESİ

Sason İlçesi ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Yücebağ Beldesi'ni de ziyaret eden Vali Deniz, beldeye yeni bir okulun yapılacağının bilgisini vererek, Muş-Sason yulunun yapımı için projenin hazırlandığını söyledi.

Batman - Vali Deniz: Batman, Hendek Siyasetine Prim Vermedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman - Vali Deniz: Batman, Hendek Siyasetine Prim Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement