Battalgazi Belediyesi Hisartepe Mahallesi'nde Asfalt Çalışması Yaptı - Son Dakika
Güncel

Battalgazi Belediyesi Hisartepe Mahallesi'nde Asfalt Çalışması Yaptı

Battalgazi Belediyesi Hisartepe Mahallesi\'nde Asfalt Çalışması Yaptı

Battalgazi Belediyesi, Hisartepe Mahallesi'nde 3 bin 750 metrelik asfalt çalışması yaparak yol sorununu çözdü. Belediye Başkanı Osman Güder, kış gelmeden diğer yol çalışmalarını tamamlayacaklarını belirtti.

10.09.2023 11:21  Güncelleme: 11:36

Battalgazi Belediyesi ekipleri, kırsal Hisartepe Mahallesi'nde 3750 metrelik asfalt çalışması yaparak mahalledeki yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü personeli, mahalledeki yol çalışmaları kapsamında 2750 metrelik birinci kat sathi asfalt serimi, 1000 metre sıcak asfalt serimi ve bozulan yollarda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Mahalle içerisinde yoğun bir çalışma yapan ekipler, kısa sürede çalışmaları bitirerek yolu araç trafiğine hazır hale getirdi.

Mahalledeki asfalt sorunu ortadan kaldırılırken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hisartepe Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını inceleyerek altyapısı tamamlanan mahallelerde kış ayı gelmeden üstyapı çalışmalarını bitireceklerini ifade etti.

Bir yandan depremin yaralarını sararken diğer yandan da hizmete devam ettiklerini kaydeden Güder, "Şu an bulunduğumuz noktalar Malatya'mızın yüksek yerleri ve kış ayında buralarda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu bölgelere kış daha erken geliyor. Bizler de kış ayında bu sıkıntıların yaşanmaması adına çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin ardından evleri ağır hasar alan bazı vatandaşlarımız, kırsaldaki evlerine yerleştiler. İnsanlar taşraya gidince hizmeti burada da vatandaşlarımızla buluşturmak adına ciddi gayretler sarf ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Battalgazi Belediyesi Hisartepe Mahallesi'nde Asfalt Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement