Bayındırılık Bakanı Demir, "Siyaset Makamları Caka Satma Yeri Değil" - Son Dakika
Güncel

Bayındırılık Bakanı Demir, "Siyaset Makamları Caka Satma Yeri Değil"

Bayındırılık Bakanı Demir, "Siyaset Makamları Caka Satma Yeri Değil"

Bayındırılık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Siyaset Makamlarının Caka Satma Yeri Değil, Hizmet Mekanları Olduğunu Söyledi.

13.03.2011 17:30

BAYINDIRILIK ve İskan Bakanı Mustafa Demir, siyaset makamlarının caka satma yeri değil, hizmet mekanları olduğunu söyledi. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde incelemelerde bulunan Bakan Demir'in onuruna 75 koyun kesilerek yer sofrasında ziyafet verildi. Şanlıurfa'dan Mardin'e gelen Bayındırılık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'i Kızıltepe İlçe girişinde Ak Parti Mardin milletvekilleri Mehmet Halit Demir, Cüneyt Yüksel ve Vali Vekili Şenol Koca ve protokol üyeleri karşıladı. Kızıltepe ilçesinde yenilenen Tapu Sicil İlçe Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Demir, personelle mini bir toplantı yaptı. Bakan Demir, toplantıda personele hizmet kalitelerini artırarak, kendilerine özel bankaların verdiği hizmetleri geçme hedefi koymalarını istedi. Personelden hiçbir vatandaşı eli boş göndermemelerini ve sorunları ile bire bir ilgilenmelerini isteyen Bakan Demir, yenilenen ilçe binasında incelemelerde bulundu. Bayındırılık Bakanı Demir, daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Fesleğen Köyüne geçerek burada Kızıltepe İlçe Tapu Sicil Müdürü Haluk Saruhan tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yemek için 75 koyun kesilirken 2 ton pirinç kullanıldı. Saruhan, Bakan Demir'e yemeğe katıldığı için teşekkür ederek bölgenin örf ve adetleri hakkında bilgiler verdi. Önünde aynı anda üç ayrı büyük tepsiler içinde pilav üstü haşlanmış et gören Bakan Demir, kısa süreliğine şaşkınlığını gizleyemedi.

Bakan Demir daha sonra toplanan köylülere hitaben bir konuşma yaptı. Millettin artık kendine güveninin geldiğini ve içinden çıkardığı kadrolarla birlikte bir dünya devi olmayı 9 yıl içinde keşfettiğini belirten Bakan Demir, "Bir daha bundan geri adım atmak yok. Güç vermeye devam edeceksiniz. Biz de çalışmaya devam edeceğiz. Ama bunu birlikte yapacağız. Bu milletin hakkını hukukunu savunmak bizim şiarımızdır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak bizim birinci vazifemizdir. Milletin imkanlarını, millete seferber etmek yine bizim şiarımızdır. Bugüne kadar elhamdülillah bunu yaptık ve bunu yapmaya devam edeceğiz. Sayın Başbakan'ı izliyorsunuz. Sanki bugün iktidara gelmiş gibi azimle sevkle devam ediyor. Bulunduğumuz yerler millete hizmet yerleridir, millete çaka satma yeri değildir, gururlanma yeri değildir, kibirlenme yeri değildir. Biz bunun bilincindeyiz"dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayındırılık Bakanı Demir, 'Siyaset Makamları Caka Satma Yeri Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement