Bayraklılardan Sarı'ya Çağrı: Artık Gel ve Hizmet Getir - Son Dakika
Güncel

Bayraklılardan Sarı'ya Çağrı: Artık Gel ve Hizmet Getir

Bayraklılardan Sarı\'ya Çağrı: Artık Gel ve Hizmet Getir

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı'ya, "Artık gel ve hizmet getir" diye dert yanan pazar esnafı, sıkıntı çektiklerini söyledi.

08.03.2014 13:22  Güncelleme: 13:29

Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, şimdiye kadar Bayraklı halkına tutamayacakları hiçbir söz vermediklerini, bundan sonra da vermeyeceklerini söyleyerek, "30 Mart'ta sizlerden alacığımız yetkiyle Bayraklı'nın kayıp yıllarını vizyon projelerimizle kısa sürede dolduracağız. Bayraklı'da doğacak yeni ufka hazır olun" dedi.

İlçe temasları sırasında her geçen gün artan coşkulu kalabalıkların heyecanını yaşamaya devam eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Güne sabah saatlerinde seçim bürosunda partililerle düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısıyla başlayan, ardından ilçede saha çalışmalarına geçen İsmail Sarı ve ekibi, Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Doğma büyüme Bayraklılı olan, ilçede halkın her kesiminden büyük destek gören İsmail Sarı, mahallede kurulan pazaryerini gezerek, sorunları yerinde gözlemledi.

"GEL VE HİZMET GETİR"

AK Partili Sarı'ya, "Artık gel ve hizmet getir" diye dert yanan pazar esnafı, sokakların plansızlığı ve alt yapı sorunlarından dolayı her defasında sıkıntı çektiklerini söyledi. Bayraklılılardan 30 Mart'ta yetki isteyen İsmail Sarı, "Esnafımız dertli…Hala alt yapı sorunları nedeniyle çekilen sıkıntılar büyük. Burada sokaklar dar ve kullanılan merdivenler vatandaşımızın söylediği gibi kullanışa elverişsiz. Ayrıca üstgeçit asansörleri çalışmıyor. Bayraklı'nın eksiği de sorunu da çok… Ancak biz Bayraklımıza sahip çıkacağız. Sizlerle beraber Bayraklımızı daha güzel hale getirmek için el ele vereceğiz. Belediye yönetimine geçtiğimiz zaman Bayraklı'nın kayıp yıllarını kısa sürede vizyon projelerle dolduracağız ve hizmet nasıl olurmuş beceriksiz yöneticilere göstereceğiz" diye konuştu.

"CEVABI 30 MART'TA BAYRAKLI VERECEK"
Esnaf ziyaretlerinin ardından Cengizhan Mahallesi'nde ev programına giderken karşılaştığı büyük kalabalıkla tek tek tokalaşan AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, bir evin çatısına çıkarak kalabalığa balkon konuşması yaptı. Sarı konuşmasında, "Her geçen gün biraz daha Bayraklı'nın 30 Mart'ta AK Parti ile doğacak yeni ufkuna doğru yaklaşıyoruz. Heyecanımız büyük… Bu heyecanımızın en büyük nedeni ise sizlerin bize olan inancı ve güvenidir. Ben halkıma ne söz verdiysem onu gerçekleştireceğim. Ev toplantısı diye yola çıkıyoruz ve miting edasında kalabalıklar bizleri karşılıyor. Biliyorum ki 30 Mart'ta Bayraklı yine bu coşkuyla cevabını verecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayraklılardan Sarı'ya Çağrı: Artık Gel ve Hizmet Getir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement