Bayramiç'te Buzlanma Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bayramiç'te Buzlanma Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Bayramiç\'te Buzlanma Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Bayramiç'ten, Çan'a ormana çalışmak üzere giden 19 işçinin bulunduğu minibüs buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp takla attı, minibüsteki 1 işçi hayatını kaybederken 3'ü ağır 7 kişi yaralandı.

05.01.2012 17:13

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'den, Çan İlçesi'ndeki ormana çalışmak üzere giden 19 işçinin bulunduğu minibüs buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp takla attı, minibüsteki işçi Hüseyin Alacaoğlu (61) hayatını kaybederken 3'ü ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, Bayramiç İlçesi Yeniceköyaltı Mevkii'nde bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Bayramiç'ten aldığı 19 orman işçisini Çan'a götürmek üzere yola çıkan Ali Gökkaya (63) yönetimindeki 17 TP 613 plakalı minibüs Yeniceköyaltı Mevkii'nde, buzlanan yolda kontrolden çıktı. Savrulan minibüs takla atıp yol kenarındaki şarampole yuvarlandı ve ters döndü. Kazada yara almadan kurtulan, kendi imkanlarıyla minibüsten çıkmayı başaran işçiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirip yaralıları arkadaşlarını minibüsten çıkarttı. Jandarma bir başka kazanın yaşanmaması için önlem aldı.

Sağlık görevlileri, işçilerden 61 yaşındaki Hüseyin Alacaoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan şoför Ali Gökkaya, işçilerden Mehmet Balta (42), Gülsüm Balta (38), Mehmet Keskin (73) ve Mehmet İşler (52) sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen işçinin cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan İsmail Er (44) ve Abbas Tosun (57) olay yerine yakın bir bölgeye inen ambulans helikopterle, Gülsüm Balta ise Bayramiç'te yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sırasında minibüsten kopan parçanın yol kenarındaki çam ağacına ok gibi saplanması dikkat çekti. Öte yandan kazayı öğrenen yaralı işçilerin ve ölen Hüseyin Alacaoğlu'nun yakınları hastaneye akın etti.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayramiç'te Buzlanma Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement