BBP Genel Başkanı Destici Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici Nikah Şahidi Oldu

BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin'in kızı Merve Seçgin, Mustafa Çoban ile evlendi.

21.04.2019 00:09

BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin'in kızı Merve Seçgin, Mustafa Çoban ile evlendi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Bir düğün salonunda düzenlenen nikah törenine çiftin ailesi, yakınları ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve parti yöneticileri katıldı.

Merve Seçgin ve Mustafa Çoban çiftinin nikah şahitliğini, Mustafa Destici ve Osman Çakıcı yaptı.

Destici, İl Başkanı Osman Seçgin'in mutluluğunu paylaşmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Sadece il başkanımız değil onun ötesinde arkadaşımız, dostumuz kardeşimiz olan Osman Seçgin'in kızı Merve, şu anda Mustafa'nın eşi oldu. Bu mutlu gününde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bu nikah akdine şahitlik etmekten büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Rabbim öncelikle bu iki gencimize Hazreti Adem ile Hazreti Havva annemizin, Hazreti İbrahim ile Hazreti Hacer validemizin, Hazreti Muhammed Mustafa ile Hazreti Hatice validemizin iki cihan saadetini nasip etsin. Allah, kendilerini bir yastıkta kocatsın. Rabbim her daim mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat versin. Bu evlilikten kendilerine vatanımıza, milletimize, dinimize ve devletimize hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin. Burada bulunan bekar kardeşlerimizin de darısı başına diyerek tekrar hayırlı olsun diyorum."

Destici, evlilik cüzdanını geline verdi.

BBP Genel Başkanı Destici Nikah Şahidi Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement