BBP Genel Sekteri ve Genel Başkan Yardımcısı Asmmmo'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Sekteri ve Genel Başkan Yardımcısı Asmmmo'yu Ziyaret Etti

BBP Genel Sekteri ve Genel Başkan Yardımcısı Asmmmo\'yu Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Üzeyir Tunç, BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Yeminli Mali Müşavir Selahattin Şenliler, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Hakkı Öznur, Ankara Serbest Muhasebeci Mali...

19.06.2013 13:05

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Üzeyir Tunç, BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Yeminli Mali Müşavir Selahattin Şenliler, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Hakkı Öznur, Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okkalıyı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan, BBP Genel Sekreteri, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Üzeyir Tunç, yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dilediğini ve Mesleğe ve meslektaşlara hayırlı hizmetler yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Tunç, "Seçimlerde Büyük Birlik Partili olan ve gönül veren birçok meslektaşımız Meslekte Birlik grubuna büyük destek verdi" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yeminli Mali Müşavir Selahattin Şenliler ise, yaptığı konuşmada kendisinin Türkiye Serbest Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) disiplin kurulu üyesi olduğunu ve Meslekte Birlik yönetimine her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Şenliler, Şeyh Edebali'nin Osmangazi'ye söylediği sözden yola çıkarak şunları söyledi: "Bundan böyle gücenmek, darılmak, küsmek, kızmak meslek mensubuna, tahammül etmek size, bağırmak çağırmak meslektaşa, bunlara karşı çözüm aramak ve bulmak size" dedi. Şenliler de yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Meslekte Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okkalı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyük Birlik Partili meslektaşların vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Okkalı, "Bundan sonra Bakanlık, Sosyal Güvenlik Kurumuyla, Vergi Dairesi Başkanlığıyla, sürekli istişare içinde olunacağını meslektaşların sorunlarını diyalog yoluyla gerekli yerlere ileteceğiz. Yeni bir anlayış ile meslektaşlarımızın sorunlarını sokaklarda değil uzlaşarak, anlaşarak hakkımızı yasalar çerçevesinde arayacağız" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Üzeyir Tunç, BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Yeminli Mali Müşavir Selahattin Şenliler, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Hakkı Öznur daha sonra Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Vural, Başkan Yardımcısı Oğuz Nihat Alkan'ı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Sekteri ve Genel Başkan Yardımcısı Asmmmo'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement