BDP'li Belediye Başkanı'nın Evinde Ve Makamında Arama Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

BDP'li Belediye Başkanı'nın Evinde Ve Makamında Arama Yapılıyor

BDP\'li Belediye Başkanı\'nın Evinde Ve Makamında Arama Yapılıyor

Kars'ın Digor İlçesi'ne Bağlı Dağpınar Beldesi Belediye Başkanı BDP'li Ayhan Erkmen'in Evinde ve Makamında Terör Örgütü PKK'nın Şehir Yapılanmasıyla İlgili Arama Yapılıyor.

07.12.2010 20:23

Kars'ın Digor ilçesine bağlı Dağpınar Beldesi Belediye Başkanı BDP'li Ayhan Erkmen'in evinde ve makamında terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasıyla ilgili arama yapılıyor.

KCK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında güvenlik kuvvetleri, Digor ilçesine bağlı Dağpınar Beldesi Belediye Başkanı Ayhan Erkmen'in makamına giderek arama başlattı. Erkmen'in KCK ile bağlantısı olduğu iddiasıyla başlatılan arama nedeniyle belediye binasında ve ve aynı anda Kars'taki evinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Aramalara İl Jandarma Komutanı Albay Muhittin Yoran, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de katıldı. Belediye Başkanı Ayhan Erkmen'in evde olduğunu belirten vatandaşlar Kars'ta Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 283 numaralı Afşin Apartmanın önünde toplandı. Uyarılara rağmen Erkmen'in 100 kadar yakını ve partili evin önünde beklemeyi sürdürüyor. Evin çevresinde Emniyet Çevik Kuvvet Müdürlüğüne bağlı polisler güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BDP'li Belediye Başkanı'nın Evinde Ve Makamında Arama Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement