Bedensel Engelliler Derneği’ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bedensel Engelliler Derneği’ne Ziyaret

Bedensel Engelliler Derneği’ne Ziyaret

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ın daveti üzerine derneği ziyaret etti.

13.07.2011 08:49

Ziyarette bazı yayın organlarına yansıyan büfe-manavların kiraları ile ilgili açıklamaların kendi ifadeleri olmadığını belirten Dernek Başkanı Yasemin Yıldız, haberlerde fotoğrafının kullanıldığını söyledi.

Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dernek başkanı Yasemin Yıldız, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Manisa Belediyesi'nin derneklerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, "Özellikle ulaşım ve dernek binamızın ihtiyaçları noktasında Manisa Belediyesi bize her türlü desteği veriyor. Bu konuda dernek yöneticilerim ve üyelerimiz adına size çok teşekkür ediyoruz. Desteklerinizin devamını diliyoruz" dedi. İmkânlar doğrultusunda derneklere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Ergün ise büfe manavların derneklere verilmesinin ardından bazı gazetelerde yer alan haberlere değindi. Kiraların 600 TL olmasını yüksek bulan bazı dernek başkanlarının gazetelere açıklama yapmasına üzüldüğünü ifade eden Başkan Ergün, "Biz de bu gelişme üzerine büfe manav kirasını 500'e düşürdük. Yani bir büfe manava ortak olan iki dernek 250'şer lira kira verecek. Biz derneklerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında bu kadar anlayışlı davranırken, gazetelerde bizim aleyhimize açıklama yapılmasına üzülüyoruz" dedi.

Yıldız Açıklamayı Yalanladı

Gazetelerde kendi adına yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, gazetelerde yer alan demecin kendisine ait olmadığını söyledi. Kendisinin ve derneğin isminin kullanılarak haber yapıldığını söyleyen Yıldız, "Her konuda bizim destekçimiz olan Manisa Belediyesi aleyhine açıklama yapmamız mümkün olamaz. Biz sizden ve çalışmalarınızdan memnunuz. Gazetelerde çıkan haberler bize sorulmadan yapılmıştır. Büfe manavların bize verilmesinden duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha belirtmek isterim. Hiçbir dönemde bize bu kadar sahip çıkan bir belediye olmamıştı" dedi.

Kiraya da Biz verelim

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, büfe manavları kendileri işletemeyecekleri için kiraya vermek istediklerini ancak kendilerine düşük kira verdiklerini ifade eden Yıldız'a, bu noktada da destek verebileceklerini söyledi. Başkan Ergün, "Eğer mekânlarını kiraya vermek isteyip, düşük kira bedeli teklif edildiği için veremeyen derneklere destek vermeye hazırız. Bize bu konuda başvuru olursa büfe manavları kiraya biz çıkarırız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedensel Engelliler Derneği’ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement