Bedensel Engellilerden Başkan Ergün’e Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Bedensel Engellilerden Başkan Ergün’e Teşekkür

Bedensel Engellilerden Başkan Ergün’e Teşekkür

MANİSA Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü Ziyaret Etti.

05.05.2011 21:17  Güncelleme: 21:18

Manisa bedensel engelliler derneği başkanı yasemin yıldız, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediye başkanı cengiz ergün'ü ziyaret etti. Özellikle son dönemde Manisa Belediyesi'nin kendilere önemli desteklerde bulunduğunu ifade eden Yıldız, Başkan Ergün'e teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Derneklerine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür plaketi takdim eden Yıldız, özellikle ulaşım konusunda yaşadıkları sıkıntıların sonlandığını ifade etti.

Şehir içerisinde engellilere yönelik hizmet veren halk otobüslerinin de önemine değinen Yıldız, "Göreve geldiğinizden bu yana sorunlarımızın çözümü noktasında büyük çaba gösterdiniz. Hem ulaşımda, hemde derneğimizin ihtiyaçları konusunda her zaman yanımızda oldunuz. Bu konuda Manisa'da yaşayan engelliler adına size çok teşekkür ediyorum. Desteklerinizin bundan sonraki dönemlerde de devam etmesini bekliyoruz" dedi.

İmkânlar doğrultusunda engellilere her zaman destek vereceklerini ve yanlarında olacaklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, amaçlarının özellikle şehir içerisinde engellilerin rahat bir ortamda yaşamalarını sağlamak olduğunu söyledi. Kendisini ziyaret eden engellilerin sorunlarını da dinleyen Başkan Ergün, istekleri not alarak kısa sürede yerine getirileceğinin sözünü verdi. Başkan Ergün dernek binası önünde bulunan engelli rampasının da yenileneceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedensel Engellilerden Başkan Ergün’e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement