Belediye Başkanı Akkaya Burdur Turizmden Yeterince Pay Alamıyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Akkaya Burdur Turizmden Yeterince Pay Alamıyor

Belediye Başkanı Akkaya Burdur Turizmden Yeterince Pay Alamıyor

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Burdur'un Sahip Olduğu Turizm Potansiyeline Rağman Turizmden Yeterince Pay Alamadığını Belirtti.,

15.04.2011 21:31  Güncelleme: 21:36

Burdur belediye başkanı sebahattin akkaya burdur'un sahip olduğu turizm potansiyeline rağman turizmden yeterince pay alamadığını belirtti.,

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci ve Şube Müdürleri ile birlikte Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır Belediye'nin yaptığı restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarının Burdur Turizmine katkı sağlayacağını belirtti. Tanır "Burdur'da turizmin gelişebilmesi için altyapı eksiklerinin giderilmesi ve mevcut tesislerin kalite ve kapasitelerinin artırılması gerektiğini ve Kurumların işbirliği içerisinde olması gerektiğini ifade etti.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'da yaptığı konuşmada Belediye olarak özellikle Kültürel varlıklara sahip çıkma konusunda hassas davrandıklarını kaydetti. Akkaya " Ben Belediye Başkanı olmadan öncede bu konulara fevkalade ilgim vardı. Şu anda Belediye olarak bunları daha iyi değerlendirme imkanlarımız var. Bizim ölçeğimizdeki Belediyeler arasında bu konulara iyi yatırım yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde Uzun Çarşı Restorasyonu ve Sokak sağlıklaştırması çalışmalarını başlatıyoruz." " dedi.

Valilik, Belediye ve Milletvekillerimizle birlikte nasıl ederiz de Burdur'a yerli ve yabancı turist girişini sağlayabiliriz diye uğraşıyoruz diyen Akkaya "Buradan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy'a çağrı yapıyorum. Bizim Turizm Potansiyelimiz çok fazla ama ilimize yeterince katkı sağlayamıyoruz. Dünyada isim yapmış bir Müzemiz var, Gölümüzle, konaklarımızla, İnsuyu Mağaramızla, tabiat harikalarımız var ama turizmden yeterince pay alamıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Akkaya Burdur Turizmden Yeterince Pay Alamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement