Belediye Başkanından Nikaha Gelen Çifte Sevgililer Günü Şakası - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanından Nikaha Gelen Çifte Sevgililer Günü Şakası

Belediye Başkanından Nikaha Gelen Çifte Sevgililer Günü Şakası

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Sevgililer Günü'nde nikah kıyan Seda Demirtaş ile Yunus Genç'e sürpriz yaptı.

14.02.2013 16:46

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Sevgililer Günü'nde nikah kıyan Seda Demirtaş ile Yunus Genç'e sürpriz yaptı. Nikah sırasında incelediği evrakın eksik olduğunu belirten Selmanoğlu, nikahı kıyamayacağını söyleyince, salonda biranda sessizlik oldu. Selmanoğlu, daha sonra bunun bir şaka olduğunu belirterek, çiftin nikahını kıydı.

Elazığ'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenen Seda Demirtaş ile Yunus Genç'in nikahlarını Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu kıydı. Başkan Selmanoğlu, nikah öncesi evrakını kontrol ettiği çifte, evrakın eksik olduğunu ve nikahın gerçekleşemeyeceğini söyleyince, salonda biranda sessizlik hakim oldu. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan çift olup biteni anlamaya çalıştı.

Başkan Selmanoğlu ise şakayı daha fazla uzatmayarak Yunus Genç'in, kendi okul müdürlüğü yıllarından öğrencisi olduğunu ve iyi tiyatro yeteneğine sahip bir kişi olduğunu belirterek, kendisine bu şakayı yaptıklarını söyledi. Selmanoğlu, nikahı kıydıktan sonra ikinci bir sürpriz yaparak, imza günü için Elazığ'a gelen Yazar Halit Ertuğrul'un, Aşk Böyle Yaşanır, Adım Adım Evlilik ve Yeni Bir Hayat isimli adlarına

yazarı tarafından imzalanan kitaplarını çifte hediye etti.

Başkan Selmanoğlu'nun bu şakası ve jesti sonrası çok duygulandıklarını ve mutlu olduklarını ifade eden Seda Demirtaş, "Başkan Selmanoğlu sayesinde unutulmaz bir gün yaşadık" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, nikah salonunda, sırasını bekleyen Burcu Çelikçi ve Mustafa Göksel çiftinin de isteklerini kıymayarak nikahını kıydı. Elazığ Belediyesi Nikah Memurluğu yetkilileri de 14 Şubat Sevgiler Günü nedeniyle kendilerine olan başvurunun bu özel günde arttığını belirterek normalde günlük 5 ya da 6 olan nikah işleminin bugün 13'e yükseldiğini söyledi. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanından Nikaha Gelen Çifte Sevgililer Günü Şakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement