Belediyeden Halka Tohumlu Kalem - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Halka Tohumlu Kalem

Belediyeden Halka Tohumlu Kalem

Manisa Belediyesi 7. Tarzan Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında halka, içerisinde Ladin ağacı tohumu bulunan geri dönüşüm kalemi dağıttı.

01.06.2012 16:28

Manolya Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte katı atık getiren her vatandaşa tohumlu kalem hediye edildi.

Manisa Belediyesi'nin hafta boyunca sürecek 7. Tarzan Çevre Günleri etkinlikleri, halka tohumlu kalem dağıtılması ile devam etti. Manolya Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Tamer Çipiloğlu ve Hasan Eryılmaz, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu katıldı. Manolya Meydanı'nda kurulan stand Manisalılar'ın yoğun ilgisiyle karşılandı. Geri dönüşüm kutularının yer aldığı standta herhangi bir katı atık getiren her vatandaşa içerisinde Ladin ağacı tohumu bulunan, geri dönüşüm malzemelerinden üretilen kalem hediye edildi.

Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterdi

Vatandaşların tohumlu kalem dağıtımına ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, çok sayıda katı atığın geri dönüşümünün mümkün olduğu konusunda halkı bilinçlendirmek istediklerini dile getirdi. Çipiloğlu, "Tarzan Çevre Günleri'nde halkımıza en güzel hediyenin tohum hediye etmek olduğunu düşündük. Bu kapsamda içerisinde Ladin ağacı tohumu bulunan geri dönüşümden üretilen kalemler hazırlattık. Gazete, pet şişe gibi geri dönüşümü mümkün olan herhangi katı atığı getiren vatandaşa tohumlu kalemlerden hediye ediyoruz. Amacımız hem bir tohumu toprakla buluşturmak hem de geri dönüşümün önemi konusunda halkımızı bilinçlendirmek. Manisa bizim ve biz Manisa'yı Tarzan'ın yolunda giderek daha da yeşil hele getirmeliyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden Halka Tohumlu Kalem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement