Beli Silahlının Kim Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Beli Silahlının Kim Olduğu Ortaya Çıktı

Beli Silahlının Kim Olduğu Ortaya Çıktı
11.06.2013 12:25  Güncelleme: 14:22

İstanbul Valisi, sosyal medya ve basında büyük ses getiren ve 'beli silahlı' eylemci olarak adı çıkan göstericinin kimliğini açıkladı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sosyal medya ve basında büyük ses getiren ve 'beli silahlı' eylemci olarak adı çıkan göstericinin kimliğini açıkladı. Vali Mutlu göstericinin SDP üyesi Ulaş Bayraktaroğlu olduğunu belirtti. SDP ise bu açıklamayı yalanladı. SDP parti üyesi Aziz Küçük bizim molotoflarla işimiz yok. Tarlabaşı'daki binamız polis tarafından basıldı, kuşatılmış durumda. 45 arkadaşımız il binasında' dedi.

İşte Vali Mutlu'nun o tweetleri ve paylaştığı fotoğraflar;

" Taksim'de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı.O SDP'li bir eylemci

Kişinin adı Ulaş Bayraktaroğlu.Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi.Polis diyenlere duyuruyorum, bilginize"

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Beli Silahlının Kim Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika


Advertisement