Berkin Elvan Anmasını Engellemek İçin Meydanda Nöbet Tuttular - Son Dakika
Güncel

Berkin Elvan Anmasını Engellemek İçin Meydanda Nöbet Tuttular

Berkin Elvan Anmasını Engellemek İçin Meydanda Nöbet Tuttular

Safranbolu'da bir grup, Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle yapılacak eyleme engel olmak için meydanda nöbet tuttu. Gelen olmayınca Kur'an-ı Kerim okuyup dağıldılar.

11.03.2015 22:48  Güncelleme: 23:27

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde bir grup, Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle yapılacak eyleme engel olmak için meydanda nöbet tuttu.

ÖLDÜRÜLEN ÜLKÜCÜ GENÇ İÇİN PANKART AÇTILAR

Eylemin yapılacağı Misak-ı Milli Meydanı'nda toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen Ülkü Ocakları Sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun fotoğrafının bulunduğu pankartı astı.

KİMSE GELMEYİNCE KUR'AN OKUYUP DAĞILDILAR

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı meydandaki amfi tiyatroda oturan kalabalık, Berkin Elvan eylemi yapmak için gelecekleri beklemeye başladı. 2 saat nöbet tutmalarına rağmen kimsenin gelmemesi üzerine Çakıroğlu için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.

"DEVLETİ MİLLETİ BÖLMEK İÇİN UĞRAŞMIYORUZ"

MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, kendilerinin birileri gibi devleti, milleti bölmek için uğraşmadıklarını söyledi. Ürkek yüreklerle çetin yolların aşılmayacağını, başkaları gibi bölücülük yapmadıklarını belirten Asker, "Bölücülük yapanlarla da bütün Safranbolu halkı aramızdaki farkı görsün. Biz bu vatanın insanıyız, bu vatanın çocuklarıyız" dedi.

SLOGAN ATARAK DAĞILDILAR

Asker, Berkin Elvan için eylem yapacakların gelmeyeceğinin anlaşılması üzerine grubu dağılmaları konusunda uyardı. Daha sonra kalabalık, 'Türkiye haine mezar olacak', 'Hepimiz Fıratız hepimiz Türküz', 'Fıratlar ölmez vatan bölünmez', 'Ne mutlu Türküm diyene' sloganları attıktan sonra olaysız dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berkin Elvan Anmasını Engellemek İçin Meydanda Nöbet Tuttular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • devlet: helal olsun 62 62 Yanıtla
  • omar: dört zoytarı toplanmış polısın yapacagı işi yapmaya çalısıyor siz polısmısıniz yoksa eşkıya çetemi gerçi size yakısır böyle patavatsız işler cunku sız faşıst yüz karasısınız 59 18 Yanıtla
  • Dikkat: Bakara Suresi'ndeki şehitler için inzal olan Ayet-i Kerime'yi bilenler, Ayet-i Kerime'nin tefsirinde kimlerin şehit sayılıp sayılamayacağını da iyi araştırıpı öğrenip bilmeliler ve ona göre ölülerinin şehitlik mertebesine erip eremiyeceğine karar vermelilerdir. Ah keşke Şehitlik öyle kolay bir makam oluverse. . . 51 7 Yanıtla
  • omar: doguda eli keleşinkoflu sokakta gezen kürtlere karşı nöbet tutun görelim burda garıp saf saygılı efendi halka karsı nöbetmiş pehhh 33 16 Yanıtla
  • Toroslu..: Berkininizden de gına geldi be.. 12 31 Yanıtla
  • Sedat atifoğlu: Sizi gidi faşistler kuranı alet edin faşist zihniyetinize ALLAHIN LANETİ ÜZERİNİZE OLSUN İNŞALLAH 26 14 Yanıtla
  • Fırat: Mal la bu Ülkücüler :)))) 15 18 Yanıtla
  • Türk: Bu vatan sizler sayesinde ayakta helal olsun teröristin anarşistin her zaman karşısında oldunuz 15 13 Yanıtla
  • Keriz: Su fasolar iki kelimeyi bir araya getiremiyor 3 22 Yanıtla
  • A: Çok iyi yapmışlar... 16 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement