ADANASPOR'u deplasmanda 2-1 yenen Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Adanaspor maçında oynayan oyuncular salonda rejenerasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise idmana sahada ısınma koşuları, istasyon ve stretching çalışması yaparak başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, kanat orta şut çalışması ve minik kale maçın ardından yarım sahada yapılan çift kale maç ile antrenaman tamamlandı.
Tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca, Caner Erkin idmana katılmazken Necip Uysal takımla çalışmalara başladı.
Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Beşiktaş, Benfica Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.