Beşiktaş'ta Kerim Freı İlk Kez Siyah Beyazlı Formayı Giydi - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Kerim Freı İlk Kez Siyah Beyazlı Formayı Giydi

Beşiktaş\'ta Kerim Freı İlk Kez Siyah Beyazlı Formayı Giydi

A2 Ligi'nin bugün oynanan ilk hafta maçında Beşiktaş, Kartalspor'u 2-0 mağlup etti.

16.09.2013 17:55

Ömer ŞİŞMANOĞLU KIRMIZI KART GÖRDÜ VE SPOR TOTO SÜPER LİG'DE CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

FREI VE SEZER ETKİLİ OLAMADILAR

BEŞİKTAŞ A2 TAKIMI KARTALSPOR A2 TAKIMINI 2-0 MAĞLUP ETTİ

A2 Ligi'nin bugün oynanan ilk hafta maçında Beşiktaş, Kartalspor'u 2-0 mağlup etti.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen mücadelede Siyah Beyazlı takımın yeni transferi Kerim Frei ilk kez Beşiktaş formasını giydi. Genç oyuncunun yanı sıra A takım kadrosunda yer alan Günay Güvenç, Mehmet Akgün, Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Michael Eneramo ve Pedro Franco müsabakada görev yaptılar. Karşılaşmayı Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic de takip etti. Mücadelede Siyah Beyazlı takımın gollerini 38. dakikada Michael Eneramo, 70. dakikada Alperen Doğan kaydetti.

ÖMER CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Ömer Şişmanoğlu 55. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ömer gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı durumunda olacağı için Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında oynanacak Galatasaray derbisinde görev alamayacak. Futbol federasyonu talimatlarında A2 Ligi'nde kırmızı kart gören A takım futbolcusunun iki A2 haftası süresince cezalı durumda olacağı belirtiliyor. Beşiktaş A2 takımının ligte 23 Eylül ve 30 Eylül'de oynacağı müsabakalar süresinde Ömer cezalı durumda olacak ve talimata göre bu dönem içinde A takımda da görev alamayacak.

FREI VE SEZER ETKİLİ OLAMADILAR

Karşılaşmada orta sahanın solunda görev yapan Kerim Frei çok etkili olamazken, Sezer Öztürk'de dikkat çekici bir performans sergileyemedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Kerim Freı İlk Kez Siyah Beyazlı Formayı Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement