Besni'de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Besni'de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Değerlendirme Toplantısı

Besni\'de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Değerlendirme Toplantısı

Besni Kaymakamlığı, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

24.01.2017 17:21

Besni Kaymakamlığı, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Besni Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Besni Kaymakamı Ahmet Gencer başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçenin eksiklikleri, daha önce yapılan hizmetler ve yapılması gerekenler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Kaymakam Gencer, milli birlik ve beraberliğin daha da arttırılması gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin güçlü bir şekilde hedeflerine ulaşması için herkesin daha dikkatli olması gerektiğini belirten Gencer, şunları kaydetti:

"Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı süreçte hepimize önemli görevler düşmektedir. Devletimizi ve milletimizi bölmek isteyen bu kadar çok terör örgütüne ve düşmana karşı ülkemizin daha güçlü bir şekilde hedeflerine ulaşabilmesi için hepimizin daha dikkatli olması, milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gerekmektedir. Bizler, insanımıza hizmet etmek için buradayız. Sizler de, görev alanınız itibariyle üyelerinizle birlikte hedef kitlenize yönelik hizmet üretmek amacıyla belli alanlarda çalışma yapmak için kurulmuş vakıflar, dernekler ve sivil toplum kuruluşusunuz."

İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ise, gerek terör yönünden gerek asayiş yönünden güvenlik tedbirlerini her zaman en yüksek seviyede tuttuklarını belirtti.

Toplum Destekli Polislik kapsamında toplumun desteğini almadan güvenlik hizmetlerini en yüksek sevide vermenin mümkün olmadığını dile getiren Avan, güvenlik hizmetlerinin sağlanmasında sivil toplum kuruluşlarının katkılarının önemli yere sahip olduğunu kaydetti.

Besni İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın da, güvenlik algısı konusunda da sivil toplum kuruluşların katkısının kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Terörle mücadelede en önemli hususun vatandaşın teröre destek vermemesi ve terörle bizzat kendisinin mücadele etmesi olduğunu dile getiren Aydın, şöyle konuştu:

"Bu noktada da sizlerin kıymetli üyeleri var. Bu üyelerinizi de bilgilendirerek farkındalıklarınızı en üst seviyeye getirmeniz gerekiyor. Üyelerinizden, temas ettiğiniz kırsal kesimdekilerden haber aldığınız an bizlerle zaman geçirmeden paylaşmanız çok önemli."

Toplantı, karşılıklı soru cevapla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Besni'de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement