Beypazarı'nda Geleneksel Bulgar Nakışları ve Yöresel Kıyafetler Atölyesi Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Beypazarı'nda Geleneksel Bulgar Nakışları ve Yöresel Kıyafetler Atölyesi Etkinliği Düzenlendi

Beypazarı\'nda Geleneksel Bulgar Nakışları ve Yöresel Kıyafetler Atölyesi Etkinliği Düzenlendi
31.05.2024 16:29

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Bulgaristan'ın Ankara Büyükelçiliği ve Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle düzenlenen 'Geleneksel Bulgar Nakışları ve Yöresel Kıyafetler Atölyesi' etkinliği, Tarih ve Kültürevi'nde gerçekleştirildi. Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Can Kayı, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Harun Bayraktar, Büyükelçilik temsilcileri ve diğer ilgililerin katıldığı etkinlikte, Moda Tasarım Programı akademisyen ve öğrencilerinin eserleri sergilendi ve büyük ilgi gördü.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, "Geleneksel Bulgar Nakışları ve Yöresel Kıyafetler Atölyesi" etkinliği düzenlendi.

Bulgaristan'ın Ankara Büyükelçiliği ve Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu girişimleriyle Tarih ve Kültürevi'nde gerçekleştiren etkinliğe, Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Can Kayı, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Harun Bayraktar, Büyükelçilik temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.

Moda Tasarım Programı akademisyen ve öğrencilerinin de yer aldığı etkinlikte sergilenen eserler ilgi gördü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı'nda Geleneksel Bulgar Nakışları ve Yöresel Kıyafetler Atölyesi Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement