Beytüşşebap23 Yıl Önce Beşağaç´Ta Öldürülen 12 Köylü Anıldı - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap23 Yıl Önce Beşağaç´Ta Öldürülen 12 Köylü Anıldı

Beytüşşebap23 Yıl Önce Beşağaç´Ta Öldürülen 12 Köylü Anıldı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Beşağaç Köyü'nde 3 Yıl Önce PKK'lıların Bir Minibüsü Tarayarak Öldürdüğü 12 Köylü, Bugün Anıldı.

29.09.2010 19:30

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi Beşağaç Köyü'nde 3 yıl önce PKK'lıların bir minibüsü tarayarak öldürdüğü 12 köylü, bugün anıldı.

Beşeağaç Köyü'nde 29 Eylül 2007 günü bir minibüsün PKK'lılar tarafından taranması sonucu 12 kişi yaşamını yitirdi. Bugün 12 kişi Beşaağaç Köyü'ndeki anmaya Şırnak Valisi Vahdetin Özkan, Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutan Vekili Tuğgeneral İbrahim Aydın, bölgenin ileri gelen Jirki aşireti lideri tahir Adıyaman, Cemil Öter ile köylüler katıldı. Mezarlıkta duaların okunması sırasında duygula anlar yaşandı,

Vali Vahdettin Özkan, köylülerin ve olayda ölenlerin yakınlarının sorunlarını dinleyip başsağlığında bulundu. Sorunların çözümü için çalışacaklarını belirten Özkan, "İnşallah bir daha bu tür olaylar olmaz. Millet bu terör illetinden kurtulur, vatandaşlarımız daha sağlıklı ve güzel bir yaşam kalitesine ulaşır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap23 Yıl Önce Beşağaç´Ta Öldürülen 12 Köylü Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement