Bıçaklanan Öğretmen Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bıçaklanan Öğretmen Hastaneye Kaldırıldı

05.05.2025 16:21

Aydın'da yol kenarında bıçaklanmış bulunan öğretmen O.K. hastanede tedavi altına alındı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yol kenarında bıçaklanmış halde bulunan öğretmen hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kızılcaköy Mahallesi'nde yol kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda darp ve bıçak yarası bulunan kişiyi Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Jandarma, yaralı bulunan kişinin Efeler Güzelhisar Özel Eğitim Anaokulu'nda öğretmen olarak görev yapan O.K. (38) olduğunu belirledi.

Şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bıçaklanan Öğretmen Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement