Bilal Erdoğan'ın Katıldığı Radyo Programı, Seslendirdiği İtalyanca Şarkıyla Başladı - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan'ın Katıldığı Radyo Programı, Seslendirdiği İtalyanca Şarkıyla Başladı

Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Best FM'de Adem Metan'a konuk oldu. Program, Erdoğan'ın seslendirdiği İtalyanca şarkıyla başladı.

13.11.2018 09:57  Güncelleme: 10:51

Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Best FM'de Adem Metan'a konuk oldu. Program, Erdoğan'ın seslendirdiği İtalyanca şarkıyla başladı. Radyo programcısının sorularını yanıtlayan Erdoğan, koyu Fenerbahçeli olduğunu belirterek, "Çocuklarımın Fenerbahçe taraftarı olmasını istiyorum" dedi.

ERDOĞAN, İTALYANCA ŞARKI SESLENDİRDİ

Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Best FM'de Adem Metan'a konuk oldu. Program bir sürpriz ile başladı. Bilal Erdoğan'ın İtalyanca seslendirdiği şarkı dinletildi.

Bilal Erdoğan'ın Katıldığı Radyo Programı, Seslendirdiği İtalyanca Şarkıyla Başladı

"ÇOCUKLARIMIN FENERBAHÇE TARAFTARI OLMASINI İSTİYORUM"

Bilal Erdoğan, "Fenerbahçe'nin maçını tribünde izleyeli üç dört yıl olmuştur. Futbol seyircisiyim ve futbol kültürüm de iyidir. Fanatik bir taraftar değilim. İnsanların kendilerini kaptırdığında nerelere gittiğini görebiliyoruz. Ben futbolu çocuklarımla izleyince keyif alıyorum. Çocuklarım futbolu sever. Onlar da benim gibi Fenerbahçeli. Çocuklarımın Fenerbahçe taraftarı olmasını istiyorum ve Fenerbahçeli olarak büyütmek istiyorum. Neden böyle istiyorum çünkü evde çocuklarımla aynı renkleri severek desteklemek isterim." dedi.

Bilal Erdoğan'ın Katıldığı Radyo Programı, Seslendirdiği İtalyanca Şarkıyla Başladı

"OTOMOBİL DÜŞKÜNLÜĞÜM KISMEN VAR"

Hobileriyle ilgili de konuşan Erdoğan, "Aracımı kendim kullanmayı tercih ederim. Otomobil düşkünlüğüm kısmen var. Go-Kart binmeyi çok severim. En son Erzurum'da büyük oğlum ile bir Go-Kart yarışı yapmıştık çok eğlenmiştik. Çocuk sahibi olduktan sonra hız yapmamaya daha da dikkat ediyorsun" diye konuştu.

Bilal Erdoğan\'ın Katıldığı Radyo Programı, Seslendirdiği İtalyanca Şarkıyla Başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan'ın Katıldığı Radyo Programı, Seslendirdiği İtalyanca Şarkıyla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement