Bilecik Pazaryeri'nde Ayçiçeği Tarlaları Görsel Şölen Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Bilecik Pazaryeri'nde Ayçiçeği Tarlaları Görsel Şölen Sunuyor

Bilecik Pazaryeri\'nde Ayçiçeği Tarlaları Görsel Şölen Sunuyor

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bu yıl 8 bin dekar alanda dikimi gerçekleştirilen ayçiçeği tarlaları sarıya boyanırken, bu görsel şölen havadan böyle görüntülendi. Türkiye'nin sıvı yağ ve kuruyemiş üretiminde önemli bir yere sahip olan ayçiçeği, Pazaryeri ilçesinde geçtiğimiz yıllara göre yoğun bir şekilde ekimi gerçekleştirilirken üreticinin umut kaynağı oldu. Güzelliğiyle tarlaları süsleyen ayçiçekleri, görenleri mest ederken sarı renkli ayçiçeği tarlaları Pazaryeri ilçesinde görsel bir şölen sunuyor.

15.08.2023 11:06

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bu yıl 8 bin dekar alanda dikimi gerçekleştirilen ayçiçeği tarlaları sarıya boyanırken, bu görsel şölen havadan böyle görüntülendi.

Türkiye'nin sıvı yağ ve kuruyemiş üretiminde önemli bir yere sahip olan ayçiçeği, Pazaryeri ilçesinde geçtiğimiz yıllara göre yoğun bir şekilde ekimi gerçekleştirilirken üreticinin umut kaynağı oldu. Güzelliğiyle tarlaları süsleyen ayçiçekleri, görenleri mest ederken sarı renkli ayçiçeği tarlaları Pazaryeri ilçesinde görsel bir şölen sunuyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik Pazaryeri'nde Ayçiçeği Tarlaları Görsel Şölen Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement