Binali Yıldırım, Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım, Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

TRT Haber'de ekrana gelen Vapurda Çay Simit Sohbet programına, eşi Semiha Yıldırım'la konuk olan Binali Yıldırım, samimi sohbetiyle izleyicileri kahkahaya boğdu.

18.02.2019 21:12  Güncelleme: 21:14

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırımkatıldığı programda, 11 yaşında başlayan İstanbul macerasını ve İstanbul'la ilgili projelerini anlattı. Zaman zaman vapur yolcularının da katıldığı sohbette, keyifli anlar yaşandı.

Binali Yıldırım, Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

"HEP ORTAK PAYDADA BULUŞMASINI BİLDİK"

Kadıköy iskelesinden başlayan yolculuk sırasında Yıldırım, sorulan bir soru üzerine, Haydarpaşa Garı'nı müze ve yaşam merkezi yapmak istediklerini belirterek, "Haydarpaşa denince İstanbul Bağdat Demiryolu akla gelir, Sultan Abdülhamid'in ülkemize kazandırdığı en büyük eserlerden biridir. Biz de bu değerli yapıyı, içinde müze ve kütüphanenin olduğu Anadolu yakasının yaşam merkezi haline getirmek istiyoruz." dedi.Yıldırım, Fatih ilçesine değinerek, "Sonradan aralara serpiştirilmiş o çirkin yapıları kaldırıp tamamı ile baştan sona tarih kokan, kültürel ve inanç zenginliğimizi yansıtan tarihi mekan, eski şehir kimliğine sokmak istiyoruz." dedi.

Binali Yıldırım, Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

"BUNLARIN ARKASINDA SAMİMİYET, SADAKAT VE GÜVEN VAR"

İstanbul kimliğinin ve İstanbul'a sahip çıkma dürtüsünün gelişmesi gerektiğini ve bu konuda çalışacağını aktaran Yıldırım, şöyle konuştu: "Sadakat , samimiyet ve sevgi hem aile içi bağlarda mutluluğa giden yolda hem de ülke yönetiminde çok önemli ilkeler olmuştur benim için. Birbirine güvenmeyen insanların başarılı olması mümkün değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızla 40 yıllık bir yolculuğumuz var. Zaman zaman ayrı düşündüğümüz olmuştur ama mesele memleket meselesi olunca, hep ortak paydada buluşmasını bildik. Bugün ülkede, 94 yılında İstanbul'da neler yapıldı, başarıldı ise bunların arkasında samimiyet, sadakat ve güven vardır."

Binali Yıldırım, Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

"MUTLULUK İNSANIN DERDİNE DERMAN OLABİLMEKTİR"

"Benim için mutluluk bir insanın derdine derman olabilmektir. Şehre hizmet etmek, yaşam kalitesi arttırmak, hayatını kolaylaştırmak çok daha büyük bir mutluluk" diyen Yıldırım, İstanbul'un birçok güzel yanı olduğunu, trafik, ulaşım, otopark, yeşil alan gibi birçok sıkıntısını da çözmek istediklerini belirtti. Yıldırım, genç nüfusun Türkiye'nin en önemli potansiyeli olduğuna dikkat çekerek, nüfusun yazılım, bilişim, yapay zeka, robot teknolojileri gibi sektörlere yönlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Binali Yıldırım, Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım, Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • burhan: milyonlarca oyum olsa size vermem ülkeyi araplarla doldurunuz 7 15 Yanıtla
  • z raporu: seviyorum bu adamı 12 6 Yanıtla
  • vatandas mehmet: otursunlar yeterrrr yahhuuuu cok daha aydin ehliyetsahibi yurtsever insan var torunlariyla meskul olsun birazda ne var yani kardesim gercekten torunlarini sevmekte bir gorev 4 12 Yanıtla
  • nova: Çok komik bir espiri değil.Sunucunun kahkahası ne kadar yapmacık.Eeee olcak o kadar nede olsa yandaş medya.İmamoğlu nerde yıldırım needeeeeee. 9 6 Yanıtla
  • Do: Allah işini gücünü rast getirsin allah'a emanet ol 7 5 Yanıtla
  • melek: Binali Yıldırım en sevdiğim saygı duyduğum insanlardan biridir kendisinden Rabbim razı olsun çok samimi gerçekten çok iyi bir insan 8 3 Yanıtla
  • nnn: Hakkın adamı dedi ya.dinini bilmezsen yaşadığını din zannedersin. 3 4 Yanıtla
  • Aliiii: Hoş adam Allah yolunu açık etsin. 0 5 Yanıtla
  • Fatih: Mazot kuyruğu bitti Domates kuyruğu başladı Binalinin tuzu kuru 2 2 Yanıtla

Advertisement