Bingöl'de kaybolan çoban 15 saat sonra bitkin halde bulundu - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de kaybolan çoban 15 saat sonra bitkin halde bulundu

Bingöl\'de kaybolan çoban 15 saat sonra bitkin halde bulundu

Bingöl'ün Solhan ilçesi Sülünkaş köyünde hayvan otlatan çoban Mehmet Tan, gece karanlığında yönünü şaşırıp kayboldu. Yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Jandarma, AFAD, BİNTSO Arama Kurtarma ve SAR ekipleri bölgeye sevk edildi. 15 saatlik aramanın ardından çoban, kırsalda bir ağacın altında bitkin halde bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen çoban, ailesinin yanına götürüldü.

24.06.2023 17:54

BİNGÖL'de, gece karanlığında yönünü şaşırıp kaybolduğu belirtilen çoban Mehmet Tan (30), 15 saat sonra, bitkin halde bulundu.

Solhan ilçesi Sülünkaş köyü kırsalında hayvan otlatan Mehmet Tan, dün akşam saatlerinde otlattığı hayvanları ahıra bıraktıktan sonra kırsalda yürümek istedi. Bir süre sonra Tan, iddiaya göre gece karanlığında yönünü şaşırıp kayboldu. Yakınları, Tan'dan haber alamayınca, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kayıp çobanın bulunması için jandarma, AFAD, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Arama Kurtarma ve SAR ekipleri de bölgeye sevk edildi. Ekipler, 15 saatlik aramanın ardından çobanı kırsalda, bir ağacın altında bitkin halde buldu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen çoban, ailesinin yanına götürüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de kaybolan çoban 15 saat sonra bitkin halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement