Bingöl'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale aralıksız bir şekilde devam ediyor. Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde sevk edilen ekiplerin yanı sıra arazözler, itfaiye araçları, iş makineleri, Orman İşletme personeli, STK gönüllüleri ve vatandaşlar yangına müdahale ediyor. Yangının büyümesi üzerine helikopter de bölgeye sevk edildi. Hem havadan hem de karadan yangına müdahale çalışmaları devam ediyor.

14.08.2023 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

BİNGÖL - Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale aralıksız sürüyor.

Alınan bilgilere göre, Genç ilçesine bağlı Servi bölgesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde ekipler sevk edildi. Bölgede 4 arazöz, 2 itfaiye aracı, 3 iş makinası, 50 Orman İşletme personeli, STK gönüllüleri ve vatandaşların yangına müdahale ettiği öğrenildi. Yangının büyümesinin ardından bölgeye bir de helikopter sevk edildi. Yangına hem havadan hem de karadan müdahale devam ediyor.

Bingöl\'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement