Bingöl Şehidi Uzman Çavuş Aydoğan'ın Naaşı, Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Bingöl Şehidi Uzman Çavuş Aydoğan'ın Naaşı, Memleketine Uğurlandı

Bingöl şehidi Uzman Çavuş Aydoğan'ın naaşı, memleketine uğurlandıBİNGÖL'de dün akşam el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman çavuş Ramazan Aydoğan'ın naaşı, Bingöl Havalimanı'nda düzenlenen törenle memleketi Konya'ya uğurlandı.

13.06.2017 11:50

Bingöl şehidi Uzman Çavuş Aydoğan'ın naaşı, memleketine uğurlandı

BİNGÖL'de dün akşam el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman çavuş Ramazan Aydoğan'ın naaşı, Bingöl Havalimanı'nda düzenlenen törenle memleketi Konya'ya uğurlandı.

Genç İlçesi Yeniyazı Köyü kırsalında yürütülen operasyonda dün, yola önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan için bu sabah Bingöl Havalimanı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Yavuz Selim Köşger, Emniyet Müdürü Metin Akay, askeri erkan, kamu ve kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ile şehidin silah arkadaşları katıldı.

Tören, şehit Aydoğan'ın naaşının katafalka konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Köşger bir konuşma yaptı. Bingöl'de 2 günde 2 şehit verildiğini hatırlatan Vali Köşger, "Bingöl 2 günde 2'inci şehidini veriyor. Bunlar son olsun inşallah. Bu vatan hainlerine bir kez daha imanla haykırıyoruz ki, biz bu topraklar için ödediğimiz her bedel, bu vatanın ve bayrağın gözümüzdeki değerini arttırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Biz bu vatan için ödenmesi gereken bedelleri peşinen kabul etmişiz. Bingöl meydanından sesleniyoruz, başaramayacaksınız" dedi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Mecit Can'ın dualarının ardından şehidin silah arkadaşları tabutu tekbirlerle omuzlayarak uçağa kadar taşıdı. Şehidin naaşı uçakla, toprağa verilmek üzere memleketi Konya'ya uğurlandı.

Bingöl Şehidi Uzman Çavuş Aydoğan\'ın Naaşı, Memleketine Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl Şehidi Uzman Çavuş Aydoğan'ın Naaşı, Memleketine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement