Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Gerekli Dersi Verdi" - Son Dakika
Güncel

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Gerekli Dersi Verdi"

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Gerekli Dersi Verdi"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Trump, Ortadoğu'nun içine pimi çekilmiş bir bomba koydu.

22.12.2017 13:06

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Trump, Ortadoğu'nun içine pimi çekilmiş bir bomba koydu. Bereket versin bu bomba patlamadan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu müdahale etti ve kararı reddetti" dedi. Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazileri ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basına kapalı gerçekleştirdiği ziyaret sonrası hastane önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazileri belli aralıklarla ziyaret ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, Birleşmiş Milletlerde alınan kararla ilgili olarak, "Yapılan oylama sadece Ortadoğu için değil, dünya için çok önemli oylamaydı. Bir kişinin ben dünyaya egemenim diye ortaya çıktığı ortamda Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu gerekli dersi verdi" ifadelerini kullandı.

"KARAR OLAĞANÜSTÜ GÜZEL BİR KARAR"

Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz Ortadoğu'da barışın olmasını istiyoruz. Trump, Ortadoğu'nun içine pimi çekilmiş bir bomba koydu. Bereket versin bu bomba patlamadan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu müdahale etti ve kararı reddetti. Karar Ortadoğu'nun barışı için, dünyanın barışı için olağanüstü güzel bir karar."

(Seyid Fatih Poyraz - Fatih Erdoğan/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Gerekli Dersi Verdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement