Birlikspor Anadolu Selçukpor'u 1-0 Yendi - Son Dakika
Güncel

Birlikspor Anadolu Selçukpor'u 1-0 Yendi

Birlikspor Anadolu Selçukpor\'u 1-0 Yendi

İlk etap kampın Erzurum'da hazırlık maçı serisiyle sürdüren Kocaeli Birlikspor son oynadığı rakibi Konya Anadolu Selçukspor karşısında sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

03.08.2015 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Atatürk Üniversitesi 1 Nolu Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Kocaeli Birlikspor, kalede Fatih, Erhan Yılmaz, Erhan Eren, Engin, Emre Balak ,Turgay Gölbaşı , Maksut, Ali Kemal, Erhan Şentürk, Uğur, Serhan Yılmaz onbiriyle karşılaşmaya başladı. Konya temsilcisi karşısında üstün bir oyun sergileyen yeşil siyahlılar,rakibi karşısında baskılı ve mücadeleci bir oyun sergiledi.Karşılaşmanın ikinci yarısında Murat Türkan; Recep Yılmaz,Metincan,Emrecan ,Umut Kaya,BurakYahya Kemal, Sergen,Yusuf Furkan ve Yunus İlgen oyuna girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Hollanda'dan denenmek için takımla birlikte idmanlara çıkan Burak 56.dakikada attığı golle Kocaeli Birlikspor, Anadolu Selçukspor 1-0 yenerek üçüncü hazırlık karşılaşmasında galip gelmeyi başardı. Yeşil siyahlılar ilk hazırlık maçında Azerbaycan temsilcisiyle 2-2 berabere kalırken, ikinci hazırlık maçında ise Erzurum Belediyespor'a 1-0 yenilmişti. Öte yandan 5 Ağustos'ta Samsunspor'la hazırlık maçı oynayacak olan Kocaeli Birlikspor'un maçı ertelendi. Samsunspor'un kampı erken bitirmesi üzerine ertelenen hazırlık maçının ardından yeşil siyahlılar,4 Ağustos'ta Bayburtspor ile, 5 Ağustos'ta ise Ofspor ile birer hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlikspor Anadolu Selçukpor'u 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement