Bisikletli Baba-Oğul 620 Kilometre Pedal Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Bisikletli Baba-Oğul 620 Kilometre Pedal Çevirdi

Bisikletli Baba-Oğul 620 Kilometre Pedal Çevirdi

Balıkesir'den Antalya'ya pedal çeviren Balıkesirli bisikletçiler Ercüment Pişer ve oğlu, 12 günde 620 kilometre yol kat etti.

06.02.2013 14:06  Güncelleme: 14:00

Balıkesir'den Antalya'ya pedal çeviren Balıkesirli bisikletçiler Ercüment Pişer ve oğlu Onuralp, 12 günde 620 kilometre yol kat ederek Antalya'ya ulaştı. Kent girişinde polisler tarafından karşılanan baba ve oğul birlikte denize girdi.

Bisikletleriyle 26 Ocak'ta Balıkesir'den 'Öğrenci gözünden Türkiye' sloganı ile yola çıkan 44 yaşındaki Ercüment Pişer ve oğlu, 16 yaşındaki Onuralp Pişer, bugün öğle saatlerinde Antalya'ya ulaştı. Turun 12'nci gününde kent girişinde trafik polisleri tarafından karşılanan baba ve oğul toplam 620 kilometre yol yaptı. Son durakları Antalya'ya 12 günde ulaştıklarını belirten Ercüment Pişer, "Amacımız; her yaştaki kişinin bisiklet sporunu rahatlıkla yapılabileceğini, şehir yaşamının içinde bisikletin yeri ve öneminin gün geçtikçe arttığını belirtmek. Sporun her yaşta yapılacağına da bu turla dikkat çekmek istedik. Bunu da başardığımızı sanıyoruz" dedi.

Oğlu ile birlikte Konyaaltı Sahili'nde denize giren Ercüment Pişer, yolda pedal çevirirken terlediklerini ve denize kış gününde girmenin kendilerine iyi geldiğini söyledi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bisikletli Baba-Oğul 620 Kilometre Pedal Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement