Bitlisli Eczacılardan Dördüzlere Destek - Son Dakika
Güncel

Bitlisli Eczacılardan Dördüzlere Destek

Bitlisli Eczacılardan Dördüzlere Destek

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde oturan Aydın ve Aygül Özkan çiftinin 10 aylık dördüzlerine, Bitlis Eczacılar Odası'ndan destek geldi.

18.08.2011 15:48

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde oturan Aydın ve Aygül Özkan çiftinin 10 aylık dördüzlerine, Bitlis Eczacılar Odası'ndan destek geldi. Bitlis Eczacılar Odası, Muhammet, İbrahim, Elif ve Ezgi adlı dördüzlere bez, mama ve vitamin ilaçları desteği verdi. Oda Başkanı Hatice Şaşkın Balin, dördüzlerin bez ve ilaç ihtiyacını bundan sonra da karşılayacaklarını söyledi.

Yaklaşık 10 ay önce Van'da dünyaya gelen ve baba Aydın Özkan'ın işsiz olması nedeniyle bakmakta güçlük çektiği Muhammet, İbrahim, Elif ve Ezgi adlı dördüzlere Bitlis Eczacılar Odası sahip çıktı. Oda Başkanı Hatice Şaşkın Balin, oda olarak sağladıkları bez, mama, ilaç ve vitaminden oluşan malzemeleri ziyaret ettiği dördüzlerin ailesine teslim etti.

Eczacılar Odası Başkanı Şaşkın Balin, Bitlis'teki eczacıların dördüzlerin bez ve ilaç ihtiyacını bundan sonra da karşılayacağını söyledi. Balin, "Çocuklar 10 aylık olmuşlar. Biz şimdiye kadar ihmal ettik. Bundan sonrası için aylık olarak düzenli ve yapabildiğimiz kadarıyla desteklerimizi sürdüreceğiz. Gerek ilaç noktasında, gerekse sağlık, gıda ve bez noktasında elimizden gelen desteği biz eczacılar odası olarak sağlamaya çalışacağız. Çocukların sağlıkları iyi ancak biraz güçsüz kalmışlar. Biraz toparlanmaları lazım. O yüzden elimizden geldiği kadar toplum olarak bu çocuklara sahip çıkmalıyız" dedi.

Baba Aydın Özkan ise işsiz olması nedeniyle çocukların bakımını iyi yapamadıklarını, ancak farklı yerlerden sağlanan bazı desteklerle bugüne kadar geldiklerini söyledi. Özkan, "Çocukların büyümesi için birçok yerden destek sözü aldık. Ancak bunların birçoğu gerçekleşmedi. AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler bizlere aylık bakıcı parası adı altında bir para gönderiyor. Şimdi Eczacılar Odasından gelen desteklerde oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ancak bir işim olursa bu tür desteklere de bu kadar ihtiyaç duymam" diye konuştu. - Bitlis/ Tatvan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlisli Eczacılardan Dördüzlere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement