'Bizlerin Başarısı Sizlerin Vermiş Olduğu Destekle Oluyor' - Son Dakika
Güncel

'Bizlerin Başarısı Sizlerin Vermiş Olduğu Destekle Oluyor'

\'Bizlerin Başarısı Sizlerin Vermiş Olduğu Destekle Oluyor\'

Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, kurumunda çalışan personeli aileleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya getirdi.

17.07.2013 11:32  Güncelleme: 11:33

Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğine, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, personel ve eşleri katıldı. İftar sonrası personeline hitap eden Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Kastamonu eğitim teşkilatının büyük bir huzur ve ahenk içerisinde çalıştığını, son günlerde ortaya konulan işlerden de bunun anlaşıldığını söyledi.

Kastamonu'yu aile olarak çok sevdiklerini, böylesi bir kente hizmet etmekten de büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Aksoy, "Bizlerin başarısı sizlerin vermiş olduğu destekle oluyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir aileyiz. Eksiklikler de bizim, güzellikler de bizim. Hiçbir zaman eksik olan kısımların arkadaşlarımdan, güzelliklerin de bizden olduğu düşüncesinde olmadık. Eksiklikler de, güzellikler de hepimizindir." dedi.

Eğitim çalışanlarının büyük bir gayret içerisinde olduğunu, yapılan her hizmetin Kastamonu için olduğuna işaret eden Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kastamonu mevcut imkanlarının çok daha iyisine layık bir kent. Böylesi tarih, böylesi güzel insanların yaşamış olduğu bir kente hizmet etmek hepimizin boynunun borcu. Hafta içi bazen yetmiyor, hafta sonları bile çalışıyoruz. Bundan da hiç gocunmuyoruz. Tam tersine keyif alıyoruz. İlçe sayımız fazla, idareci arkadaşlarımız bazen yetişemeyebiliyor. Ben onların eşlerine teşekkür ediyorum. Çok erken saatlerde onları yerine göre evlerinden alıyoruz, çok geç saatlerde bırakıyoruz. Başta kendi eşim olmak üzere tüm idareci arkadaşlarımın eşleri ve diğer çalışan personelimizin eşlerine teşekkür ediyorum. Bir hizmet yarışındayız. Mesai saatini bitirir çıkabiliriz ama bizim yüreğimiz böyle bir şeye el vermiyor. Bir şeyler yapmanın huzurunu yaşıyoruz. Yıllardık takipte olunan Spor Lisesinin yazısı Sayın Bakanımızın onayına sunuldu. Bu haberi aldığımda büyük bir haz duydum. Kız İmam-Hatip Lisesiyle ilgili çalışmalarımız da sonuç verdi. Ağlı YİBO, bundan böyle Kız İmam-Hatip Lisesi olarak hizmet verecek. Sayın Bakanımızın onayından çıktı. İnşallah birkaç yıla kadar Kastamonu eğitim imkanları açısından daha ileriye gitmiş olacak. Bunda tüm arkadaşlarımızın payı olacak. İnşallah bu mübarek ayın feyzinden ve bereketinden hepimiz istifade ederiz. Nice güzel organizasyonlarda bir araya gelmek üzere."

Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ve eşi, iftar sonrası küçük çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bizlerin Başarısı Sizlerin Vermiş Olduğu Destekle Oluyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement