
Cazın First Lady'si olarak bilinen 2 Grammy ödülü sahibi Diane Schuur, sahneye çıktığı Bodrum Marina Yacht Club'ta söylediği şarkılarla alkış aldı.
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Radyo Voyage'ın '7 Kıta 7 Konser' serisi çerçevesinde Diane Schuur sahneye çıktı. Doğumu sonrasında ortaya çıkan bir komplikasyon sonucu görme yeteneğini kaybeden ve Stan Getz tarafından Monterey Caz Festivali'nde 'Amazing Grace'i söylerken keşfedilen Schuur'u izlemeye gelenler sanatçıyı gece boyunca alkış yağmuruna tuttu. Konseri dinlemeye gelenler arasında sunucu Metin Uca da vardı.
İlk kez Bodrum'a geldiğini belirten Diane Schuur, "Daha önce birçok kez İstanbul'a geldim, konserler verdim. Türk insanları harika ve Türk yemeklerini çok beğeniyorum" dedi. - Muğla/ Bodrum
Son Dakika › Güncel › Bodrum'dan Cazın Fırst Lady'si Geçti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?