Bodrum Emektar 100'lük Denizciye Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Emektar 100'lük Denizciye Doğum Günü Sürprizi

Bodrum Emektar 100\'lük Denizciye Doğum Günü Sürprizi

Emektar 100'lük denizciye doğum günü sürprizi 100'LÜK DELİKANLININ HEDEFİ 10 YIL SONRA HACCA GİTMEK MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan emektar denizci İbrahim Erdoğan'a ailesi, 100'ün yaş gün için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

01.03.2016 16:41

Emektar 100'lük denizciye doğum günü sürprizi

100'LÜK DELİKANLININ HEDEFİ 10 YIL SONRA HACCA GİTMEK

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan emektar denizci İbrahim Erdoğan'a ailesi, 100'ün yaş gün için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Kendini iyi hissettiğini ve kısmet olursa 10 yıl sonra Hacca gideceğini söyleyen Erdoğan, Ocak ayında 112 yaşında vefat eden ve dünyanın en yaşlı erkeği kabul edilen Japon Yasutaro Koide'den daha fazla yaşamayı istediğini söyledi.

Yaklaşık 10 yıl önce eşini yitiren, yedi çocuk ve 16 torun sahibi emektar denizci İbrahim Erdoğan için yakınları, sürpriz doğum günü düzenledi. İlçe merkezindeki bir restoranda organize edilen kahvaltıda yapılan sürpriz, Erdoğan'ı oldukça mutlu etti. Üzerinde 100 rakamı ile 'Mutlu Yıllar' yazılı yaş pastadaki mumları üfleyen Erdoğan, "Dereden, sarnıçtan su içtik. Mide sağlam. Allah ne verdiyse yedim. Dalgıçlık, balıkçılık, makinistlik, fenercilik yaptım. Akıl olduktan sonra insan ne yapmaz ki?" dedi. Gökova ile Çanakkale arasında sünger avcılığı yaptığı dönemlerden, anılarından söz eden Erdoğan, geçmiş yıllarda tarla ve bahçe işleri ile uğraştığını belirterek "Gençler şimdi tembelleşti" dedi. Erdoğan, çocukları, torunları ve torunlarının çocuklarıyla duygusal anlar yaşadı.

10 YIL SONRA HACCA GİDECEK

Kendini iyi hissettiğini ve kısmet olursa 10 yıl sonra Hacca gideceğini söyleyen Erdoğan, Ocak ayında 112 yaşında vefat eden ve dünyanın en yaşlı erkeği kabul edilen Japon Yasutaro Koide'den daha fazla yaşamayı istediğini söyledi. Erdoğan "Hacca gidince iki sene orada kalırım. Geri dönüşümde onu yenmiş olurum" dedi. Emektar denizci, sürpriz doğum için "Sabah aklımdan geçmiyordu, Demek ki çocuklarım bunu düşünmüşler" diye konuştu.

"ALLAH BİZLERE DE ONUN GİBİ SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN"

Erdoğan'ın kızı 3 çocuk annesi Hanide Yavaş ise "Babamla gurur duyuyoruz. Sağlıklı bir yaşantısı var. Onun sağlıklı olması bizi mutlu ediyor. 100 yaş herkese nasip olmaz. Biz de ona sürpriz yapalım istedik. İnşallah sağlıklı daha nice yaşları olur. Allah bizlere de onun gibi sağlıklı ömür versin. Hafıza olarak çok güzel. Babam hayata pozitif bakıyor. Göz tansiyonundan dolayı bir gözündeki görme problemi haricinde başka bir şeyi yok" dedi. Aile doğum günü kutlamasında günün anısına fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Emektar 100'lük Denizciye Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement