Bodrum Yalıkavak'ta Tatilcilere Şeker Tadında Bayram Eğlencesi Sahnelediler - Son Dakika
Güncel

Bodrum Yalıkavak'ta Tatilcilere Şeker Tadında Bayram Eğlencesi Sahnelediler

Yalıkavak'ta tatilcilere şeker tadında bayram eğlencesi sahneledilerMuğla'nın Bodrum İlçesi'nde hizmet veren Palmarina Bodrum, tatilcilere şeker tadında karnaval gibi bir bayram yaşattı.

26.06.2017 10:40

Yalıkavak'ta tatilcilere şeker tadında bayram eğlencesi sahnelediler

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hizmet veren Palmarina Bodrum, tatilcilere şeker tadında karnaval gibi bir bayram yaşattı. Sirk ve ışık gösterileri, şovlar ve kortejlerle tatilciler, keyifli bir gece geçirdi.

Bodrum Yalıkavak Mahallesi'nde hizmet veren Palmarina Bodrum, Ramazan Bayramı için tatilcilere, renkli ve eğlenceli program hazırladı. Sirk ve ışık gösterileri, şovlar ve kortejlerle tatilciler, karnaval havasında bir bayram yaşadı. Dünyaca ünlü sirk grubu Mongolian Circus sahne aldı. 14 kişilik kadın ve erkek sanatçılardan oluşan grup zorluk derecesi çok yüksek şovlar sergiledi. Moğolistanlı sirk grubu içerisinde denge konusunda uzman akrobatlar ve lastik kızların gösterileri izleyenleri şaşırttı. Grup unutulmaz bir şov sahneledi. Çocuklar kadar, büyüklerde ilgiyle izledi.

Parlak led ışıklı kostümleriyle, jonklör ve akrobatlarla birlikte müzikli 'Lumen Işıklı Silüetler Korteji' marinada gezici olarak gösteri sundu. bando çalarak gösterilerini sergileyen ekip, rengarenk ışıklandırmalarıyla geceye renk kattı.

Dünyanın en büyük stadyumlarında gösteriler sunan, Cirque du Soleil performansları bulunan, İngiltere, Japonya, İspanya gibi pek çok ülke gezmiş 'The Dream Engine' Palmarina Bodrum'da izlemeye doyulmaz bir şov sundu. Müziği, ışığı ve teknolojiyi şiirsel dans figürleriyle birleştiren 'The Dream Engineö dansıyla tatilcilere görsel bir şölen sundu.

Tatilcilerde hem yürüyüş yapıp, hemde gösteri alanlarında sahnelenen şovları ve etkinlikleri takip etti. Etkinlikler bayram boyunca devam edecek.

Bodrum Yalıkavak\'ta Tatilcilere Şeker Tadında Bayram Eğlencesi Sahnelediler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Yalıkavak'ta Tatilcilere Şeker Tadında Bayram Eğlencesi Sahnelediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement