Bolu Dağkent'te iki TIR'ı saran yangın üçüncü TIR'a sıçramadan söndürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bolu Dağkent'te iki TIR'ı saran yangın üçüncü TIR'a sıçramadan söndürüldü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Bolu'nun Dağkent Mahallesi'nde gece yarısı TOKİ konutları önünde park halindeki TIR'da çıkan yangın yanındaki TIR'a sıçradı. İtfaiye alevleri üçüncü TIR'a sıçramadan söndürdü; bir TIR'ın çekici kısmı tamamen yanarken diğerinin bir bölümü hasar gördü.

BOLU'da park halindeki TIR'da çıkan yangın yanında bulunan diğer TIR'a sıçradı. Bir TIR'ın çekici kısmı tamamen yanarken, diğer TIR'ın da bir bölümü yanarak hasar gördü.

Olay, gece yarısı sıralarında Dağkent Mahallesi 2'inci etap TOKİ konutlarında meydana geldi. Binaların önündeki açık alanda park halinde bulunan 14 ADZ 107 plakalı TIR'ın çekici kısmında yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alevlerin sardığı TIR'da devam eden yangın yanında bulunan 34 ETZ 321 plakalı diğer TIR'a sıçradı. İtfaiye ekipleri alev alev yanan iki TIR'ı söndürmek için çalışma başlattı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yan yana bulunan üçüncü TIR'a sıçramadan söndürüldü. Yangında 14 ADZ 107 plakalı TIR'ın çekici kısmı tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, diğer TIR'ın ise çekici kısmının bir bölümü yanarak hasar gördü.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.