BORAJET, Moda ve İş Dünyasının Ünlü İsimlerini Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Güncel

BORAJET, Moda ve İş Dünyasının Ünlü İsimlerini Bir Araya Getirdi

BORAJET, Moda ve İş Dünyasının Ünlü İsimlerini Bir Araya Getirdi

Kabin içi kıyafet tasarım yarışmasının finali, 28 Nisan Pazartesi akşamı iş, moda ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla Santralİstanbul'da gerçekleştirildi.

29.04.2014 15:36

BORAJET Havayolları ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen kabin içi kıyafet tasarım yarışmasının finali, 28 Nisan Pazartesi akşamı iş, moda ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla Santralİstanbul'da gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını BORAJET Havayolları Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Yasemin Ahıskalı tarafından yapıldığı ve modacı-koreograf Uğurkan Erez'in moderatörlüğünde renkli sahnelerin yaşandığı yarışmada ünlü radyocu Yasemin Şefik DJ'lik yaptı.

BİLGİ Moda öğrencilerinin birbirinden şık tasarımlarının yarıştığı organizasyonun kazananı, ünlü modacı Tuvana Büyükçınar'ın başkanlık ettiği juri tarafından seçildi. Büyük beğeni toplayan tasarımların sahibi Beliz Abat isimli öğrenci başarı ödülünü BORAJET Havayolları Yönetim Kurulu Üyesi Zahide Üner'den aldı.

Proje kapsamında kısa bir açıklama yapan BORAJET Havayolları Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Yasemin Ahıskalı, "Gençlere tasarımlarını paylaşabilecekleri, geniş kitlelere duyurabilecekleri bir imkan hazırlamış olmaktan BORAJET olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Firma olarak geleceğimiz olan gençlere yatırım yapan ve onlara imkanlar yaratan bir yaklaşımı benimsiyoruz. Projeyi hayata geçirmemizde olağanüstü katkısından dolayı Tuvana Büyükçınar'a, İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne ve yarışmaya katılan tüm BİLGİ Moda öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Juri Üyeleri:

Modacı Tuvana Büyükçınar

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Çağrı Bağcıoğlu

BORAJET Havayolları İcra Kurulu Üyesi Sevda Balkan

BORAJET Havayolları Kabin Hizmetleri Başkanı Seda Okumuş

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BORAJET, Moda ve İş Dünyasının Ünlü İsimlerini Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement