Boztaş; "OSB'nin Kurulmasıyla İlçe Ekonomisi Daha Da Güçlenecek" - Son Dakika
Güncel

Boztaş; "OSB'nin Kurulmasıyla İlçe Ekonomisi Daha Da Güçlenecek"

Boztaş; "OSB\'nin Kurulmasıyla İlçe Ekonomisi Daha Da Güçlenecek"

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, ilçeye Organize Bölgesi (OSB) olması halinde ilçe ekonomisinin daha da güçleneceğini söyledi.

19.05.2014 09:57  Güncelleme: 09:50

Manavgat'ta OSB çalışmalarına hız verildi

MATSO tarafından 19 yıldır çalışmalar yürütülen OSB için bulunan 444 dönümlük alan üzerinde çalışmalara hız verildi. MATSO tarafından yapılan çalışmalar ve bilimsel raporların 2013 yılı sonunda kitap haline getirilmesinin ardından OSB için bulunan 444 dönümlük alan üzerinde çalışmalara hız verildi.

Arazi Üzerinde İnceleme Yapıldı

Nisan Ayı'nda Antalya Valiliğinin direktifleri ve Manavgat Kaymakamlığını himayelerinde MATSO tarafından yeniden başlatılan çalışmaların sonrasında arazi üzerinde inceleme yapıldı. İncelemeye Ak Parti Milletvekili Sadık Badık, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Antalya Defterdarı Veli Tuncez, Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, Antalya Tapu Kadostro Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoca, Orman Genel Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkanlığı Koordinatörü Togay Cihanoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü ve Ak Parti Manavgat Belediye Meclis Üyesi Ömer Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Meclis Başkanı Kerim Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol ve Yönetim Kurulu üyeleri ve birimlerin ilçe müdürleri katıldı.

Boztaş; "OSB'nin kurulmasıyla ilçe ekonomisi daha da güçlenecek"

İnceleme sırasında heyete bilgiler veren MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO'nun ilçeye Organize Sanayi Bölgesi yapılması için 1996 yılından bu yana çaba gösterdiğini söyledi. Planlanan 444 dönümlük alana OSB kurulması halinde ilçe ekonomisinde üretim ve istihdama katkı sağlayacağını anlatan Boztaş, üretimin artması ile ilçe ekonomisinin daha da güçleneceğini belirtti.

İnlemenin ardından heyet tarafından Manavgat Kaymakamlığında basına kapalı bir toplantı gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boztaş; 'OSB'nin Kurulmasıyla İlçe Ekonomisi Daha Da Güçlenecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement