"Bu Haberler Nereden Çıktı Bilmiyorum" - Son Dakika
Güncel

"Bu Haberler Nereden Çıktı Bilmiyorum"

"Bu Haberler Nereden Çıktı Bilmiyorum"

Adli Tıp Kurumu Başkanı İnce, Turgut Özal'ın ölümü ile ilgili gazetecilerin soruları üzerine "Bu gazetenin hangi araştırmadan hangi bilgiden haber yaptığını bilmiyorum" dedi.

02.11.2012 13:38  Güncelleme: 13:42

Adli Tıp Kurumu Başkanı Haluk İnce, geçen ay mezarı açılan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümü ile ilgili gazetecilerin soruları üzerine, "Bu gazetenin hangi araştırmadan hangi bilgiden haber yaptığını bilmiyorum. Bu haberlerin nereden çıktığını bilmiyorum. Benden çıkmadı. Biz rapor için müsaade istemiştik o süreç devam ediyor. Bunu açıklama yetkisi tamamen Cumhuriyet Başsavcılığına aittir.Biz birşeyler tespit ettik Cumhuriyet Başsavcılığı'na göndermedik" yanıtını verdi.

Haluk İnce, Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Beldibi bölgesindeki Rixos Sungate Otel'de Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği'nin 34'üncü kurultayına katıldıktan sonra otelden ayrılırken gazetecilerin sorularını cevapladı. Raporun tamamlanmadığını belirten İnce, gazetecilerin "Özal zehirlenmiş mi?"sorusuna "Böyle bir bilgiyi açıklama yetkim yok" cevabını verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Bu Haberler Nereden Çıktı Bilmiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement