Bucak: Merkez Sağ CHP'de Buluşmalı - Son Dakika
Güncel

Bucak: Merkez Sağ CHP'de Buluşmalı

Bucak: Merkez Sağ CHP\'de Buluşmalı

CHP Şanlıurfa birinci sıra milletvekili adayı Ali Murat Bucak, katıldığı seçim bürosu açılışında merkez sağın CHP'de buluşması gerektiğini söyledi.

04.05.2015 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak İpekyolu Bulvarındaki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmasında merkez sağın CHP'de toplanması gerektiğini söyledi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Bucak, İpekyolu Bulvarındaki seçim bürosunun açılışını yaptı.

Bucak, CHP'nin haksız eleştirilere maruz kaldığını savunarak, merkez sağın CHP'de toplanması gerektiğini ifade etti.

Seçim gününe kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını vurgulayan Bucak, şunları kaydetti: "Defalarca belirttim tekrar belirtiyorum. Merkez sağın toplanması gereken yer Cumhuriyet Halk Partisidir. Şuanda Ülkeyi kamplaştıran, inançlara bölen Irklara bölen, mevcut iktidar ve bunların karşısında birleşmiş muhalefet partileri var özellikle CHP'nin haksız eleştirilere maruz kaldığını görüyorum. Bu eleştiriler içinde çok hadsiz ithamlar var, bu ithamların karşın biz bu halka gerçekleri anlatacağız. Şuanda CHP'nin Şanlıurfa'da açıkladığı liste en iyi listedir. Bunun dışında açıklanan listelerin hiçbiri Şanlıurfalıyı temsil etmiyor. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize teşekkür ediyorum ve seçime kadar hepinizin gayretlerini bekliyorum" dedi.

KARAKEÇİLİ'NİN HEDEFİNDE NEBATİ VARDI

Açılışta CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili de bir konuşma yaptı. Karakeçili konuşmasında geçtiğimiz gün Siverek'te AK Partili Nebati'nin CHP için söylediklerine cevap vererek, "Şuana kadar kaç CHP'li milletvekili çocuklarının evlerinde ayakkabı kutularının içine gizlenmiş para buldunuz, kaç CHP Milletvekilinin yolsuzluk ile suçlandığını gördünüz. AKP'nin dört bakanı yolsuzluk yaptı, çocukları yolsuzluğa karıştı kimse gidip ifade bile vermedi. Bu devletin çivisini çıkardınız, kıymetli ordumuzu algı operasyonları ile itibarsızlaştırarak paramparça ettiniz, gerçek ortaya çıkınca da biz yapmadık paralel yaptı diyerek özür dilediniz. Polislerimizi darmadağın ederek, illegal işlerinizde kullanıyorsunuz. Bunların hepsini halk ve Urfalı biliyor. Komşularımızla düşman ettiniz, CHP gidip te Yahudilerden cesaret ödülü almamıştır. Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat kendisi bu ödülü almıştır. Tüm bu olanlara rağmen hala CHP'yi suçlamak kendini yaptıklarını görmemektir" diye konuştu.

Açılışa, CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi ve partililer katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bucak: Merkez Sağ CHP'de Buluşmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • siverekli: bence ali murat bucak fatih bucak a haksızlık etti 0 0 Yanıtla

Advertisement