Yeni aldığı aracıyla su kanalına düştü - Son Dakika
Güncel

Yeni aldığı aracıyla su kanalına düştü

Samsun'da yeni aldığı otomobiliyle başka bir araca çarpan sürücü su kanalına yuvarlandı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan sürücüler tedaviye alındı.

26.09.2019 00:44  Güncelleme: 09:13

Samsun'da sürücülerin dikkatsizliği sonucu çarpışan iki otomobilden biri, yol kenarındaki su kanalına yuvarlandı. Kazada 3 kişi yaralandı. Ters dönen otomobilin sürücüsü Taner Seval itfaiye tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılırken, aracı bugün satın aldığı öğrenildi.

ARABA TERS DÖNDÜ

Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada Seval'in kullandığı otomobil, çarpışmanın şiddetiyle yol kenarındaki su kanalına yuvarlandı. 3 kişinin yaralandığı kazada Taner Seval, ters dönen otomobilde sıkıştı. Yaralanan sürücünün çıkarılması için olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çalışma yapıldı.

Yeni aldığı aracıyla su kanalına düştü

YARALILAR TEDAVİDE

Yaklaşık bir saat süren çalışma sonucunda sürücü Seval araçtan çıkarıldı. Kazada yaralanan Seval ile diğer aracın sürücüsü Fırat ve aynı araçta bulunan Mustafa Ozan Karakuş olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bir özel hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Yeni aldığı aracıyla su kanalına düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni aldığı aracıyla su kanalına düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement