Bulut "Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olmalıyız" - Son Dakika
Güncel

Bulut "Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olmalıyız"

Bulut "Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olmalıyız"

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut halkın yoğun katılımıyla Çenedağ Mahallesi Seçim Bürosu'nu hizmete açtı.

05.03.2014 13:54

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına devam ediyor. Bulut, önceki gün halkında büyük ilgi gösterdiği görkemli açılışla Çenedağ Mahallesi Seçim Bürosu'nu hizmete açtı. Organizasyonda AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, ilçe yöneticileri, Meclis üyesi adayları, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

İSTİKRAR DEVAM ETMELİ

Çenedağ Mahallesi Seçim Bürosu açılışında konuşan Ali Haydar Bulut, " Türkiye'nin gelişmesi ve istikrarın devam etmesi için bir oyun hesabını yapıyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz. Projelerin ve hizmetlerin gerçekleşmesi istikrarın devam etmesinin sonucu olacaktır. Derincelilerin Derince'ye katkı sağlayabilmesi için Belediye Başkanı'nın arkasında güçlü bir kamuoyu oluşturmalıdır. Eğer çalışmalar bu düşünce ile yapılırsa Derince'miz kazanır. Hizmetlerimiz artarak devam eder" şeklinde konuştu.

BİZLER HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ

Görkemli açılışta halka hitap eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, "Bizler halka hizmet etmek için varız. Hizmet etmeye de devam edeceğiz" dedi. İlçe Başkanı Ahmet Ark, "AK Parti'nin çalışmaları ortada. Ülkemizin gelişimi ve ilerlemesi gözler önünde. İstikrar devam etmeli ki Türkiye'nin gelişimi devam etsin. Bizler hizmet etmek için varız" şeklinde aktardı. Konuşmaların ardından coşkulu bir törenle hizmete sunulan Çenedağ Mahallesi Seçim Bürosu'na Derince halkı yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bulut 'Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement