Burdur- Ağlasun Kaymakamı Ailesiyle Birlikte Kaza Yaptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Burdur- Ağlasun Kaymakamı Ailesiyle Birlikte Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Burdur- Ağlasun Kaymakamı Ailesiyle Birlikte Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Burdur'un Ağlasun İlçesi Kaymakamı 34 Yaşındaki Ramazan Kurtyemez, Ailesiyle Birlikte Memleketi Denizli'den Dönerken Trafik Kazası Geçirdi.

20.09.2010 16:25

BURDUR'un Ağlasun İlçesi Kaymakamı 34 yaşındaki Ramazan Kurtyemez, ailesiyle birlikte memleketi Denizli'den dönerken trafik kazası geçirdi.

Kazada Kurtyemez, eşi ve 2 çocuğu hafif yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Hafta sonunu eşi 29 yaşındaki Gülden Kurtyemez, çocukları 3 yaşındaki Ayşe Rena ve 1 yaşındaki Metin Bera ile memleketi Denizli'de geçiren Ağlasun Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Ağlasun'a dönmek için sabah erken saatte 73 AK 111 plakalı özel otomobilleriyle yola çıktı. Gülden Kurtyemez'in kullandığı otomobil, Karamanlı İlçesi Mürseller Köyü yakınlarında Kurtyemez'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada hafif yaralanan Kaymakam Kurtyemez ile eşi ve 2 çocuğu çevredekilerin çağırdığı ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Gülden Kurtyemez'in sağ bacağının kırık olduğu, Kaymakam Kurtyemez ile 2 çocuğunun sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

Olaydan sonra Burdur Valisi Süleyman Tapsız da hastaneyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur- Ağlasun Kaymakamı Ailesiyle Birlikte Kaza Yaptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement